.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

В депресия съм

и набор 99 започнаха да говорят за секс, любов и т.н Чувствам се стар.

Спокойно не си стар-те са млади!

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Те защото гледат да са в крак с модата,хахаха.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    От пясъчника направо в леглото. Децата растат бързо

и все по зле ще става ...

Еми вярно е! Въпреки, че съм '99 го казвам...щото всеки ден съм свидетел на подобни неща

И аз се записвам в пенсионерския клуб, ама пък си обичам детството, нА

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Те 99 набор станали на 13 ?!?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Tо и набор '00 говорят, не бойте се. Някои имат повече опит от всички взети заедно в този форум :d

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Hassell Виж мнението
    Tо и набор '00 говорят, не бойте се. Някои имат повече опит от всички взети заедно в този форум :d
    Не намирам нищо лошо в това.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    И аз се записвам в пенсионерския клуб

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Hassell Виж мнението
    Лошото е че колкото и шеговито да звучи е вярно. Аз смятам, че без добре изживяно детство после не може да стане един здравомислещ човек. Не знам. Не го прием това за нормално. Не стига, че го и правят пък и те повечето дори не знаят как им функционира половия орган...

Мега фен
    аз вече взех да го приемам като нещо нормално, просто такова е новото поколение
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Аз не виждам вас к'во толкова ви ебе ? Всеки си има глава на раменете, за да мисли с нея и да си взима решения. В интерес на истината и аз преди много се впрягах как може 14-15 годишни лапета да се чукат като разпрани, но като се замислих малко... просто не ме ебе. Не пречат на моя живот по абсолютно никакъв начин, защо тогава трябва да си затормозявам вече затормозеното мозъче с безсмислени неща. Народа (и то не само българския) затъпява и оглупява с всеки изминал ден, толкова ли не го проумяхте вече. Пак казвам, не го подкрепям т'ва нещо, но в крайна сметка всеки решава за себе си и в 99% от случаите вие нищо не можете да направите. К'во ми се правите тука на моралисти и на не знам си к'во. И то през два дни теми пуснати от някой "възмутен", ай аман вече.. изтърквате се. Поне измислете нещо различно.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Аз не виждам вас к'во толкова ви ебе ? Всеки си има глава на раменете, за да мисли с нея и да си взима решения.
    е да де ама нали се сещаш, че човек на 13, 14 15 години няма кой знае каква база върху , която да вземе правилно решение, а действа на принципа балабар петко с мъжете
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Град
    Бургадидас !
    Не искам да се изтъквам като "някакъв", но щом аз (а и не само аз) съм успял да намеря база за правилно решение (и не говоря само за секса, за всички глупости които хлапетата вършат), значи и те могат. Проблема е, че просто не искат, или по-скоро не се замислят. Не си задават въпроса "Ами какво ще стане ако...?". И не само това, като цяло ценностната им система е много сбъркана, да не кажа, че почти няма такава. Всичко е ужасно сбъркано, ама тук идва и лошото възпитание на родителите, пълното нехайство на учителите, прекалено голям комплекс е. Мен не ми пука Сульо какво ще прави, или на Сульо детенцето какви магарии ще свърши. На мен ми пука аз какви ще ги надробя, и до време моето дете какви ще ги върши. Другото са празни приказки, които нищо не променят.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Ако тоя сульо ти е по-малък брат/сестра или дете знаеш ли как бързо ще ти 'заебе"? Възрастния се различава от детето с това че мисли за последствията от действията си!Много малко са хората които преди 16 са готови психически за секс и доста често след това се получават депресии,нежелание да не говорим за по-сериозни травми.За това че всеки си носи глава на раменете съм съгласен,но не и че всеки я използва!

Град
    Бургадидас !
    Айде сега ми прочети още 1 път коментара, и изтрий твоя !

Мен пък ме дразни фактът, че малките девойки се имат едва ли не за секси, перверзни и тн . и само търсят къде с кого, ама на, кел файда да го опявам, смис. леко е тъпою, защото излиза , че са ПО от по-големите и се имат за такива ...това не ме радва, но както казах -кел файда

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Не искам да се изтъквам като "някакъв"
    Ми може да не искаш, но го правиш щом ми твърдиш, че на 12-13 много си се замислял. За всичко друго си прав.

Фен
    Мислят се за големци,ама като им скръцнеш със зъби и насират

Колко мъка има по тоя свят, Боже..
    И няма оправия..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Бе за бога аз гат бяха на 13 въобще не съм си и помисляла за секс кви са тея бе баси лапетата на по 13год........(макар че познавам и такиа дет на по 12год са го праили........). Не не се по-зле и по-сле става....... вместо да си изживеят детството те такива работи ще се занимават....

Голям фен Аватара на stambelan
    Цитирай Първоначално написано от SweetZombie Виж мнението
    Бе за бога аз гат бяха на 13 въобще не съм си и помисляла за секс кви са тея бе баси лапетата на по 13год........(макар че познавам и такиа дет на по 12год са го праили........). Не не се по-зле и по-сле става....... вместо да си изживеят детството те такива работи ще се занимават....
    От както навърши 14 започна да ги презираш, нали.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Штт, тя е на 15 ве! Голяма е!
    Апхах.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си