- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснение....
Здравейте съжалявам ако ви притеснявам но четох много и не намерих никъде по темите и изобщо по форума отговор на въпроса ми така че ще съм ви много благодарен ако ми помогнете... та с приятелката ми правихме секс преди около 1 час, ии след като свършихме аз се избърсах и минаха 15-20 минути и стана така че почнахме пак, обаче проблема е че когато слагах презерватива обърках страната и го махнах за да го обърна ... притеснява ме това че не се изпиках след 1вия път и дали може да е останало нещо по него след като го обърнах... знам че сперматозоидите не живеят дълго на кислород и знам че се избързах хубаво но все пак се притеснявам много.... на нея и идва чак на 15-20 така че не е била в овулация ако това ще помогне някак...
Never back down!
Вие не се ли миете след секс бе?
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Споко... и занапред гледай кфо правиш.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не бой се , до колкото знам при повечето мъже , сперматозоидите "умират" след няколко секунди (има изключения) ! Средно изхвърляш около 300 милиона сперматозоида при всяка еякулация! Ако си голям карък , може да е оцелял някой , но едва ли! Все пак , няма да е зле след 14 дена да направи един тест ! =)
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
А ако е обща банята с тоалетната и ме напъне същевременно, какво правим ?
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Интересно ми е как става това да го сложиш наобратно![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Знам как звучи наистина, но просто така се случи след като няколко седмици нямахме възможност просто не мислехме за това, не знам как се случи така да го сложа на обратно но ето че стана, единственото за което се притеснявам е това, че не се измих или изпиках след това а направо почнахме 2ри път... и за тва че обърках страната, знам че шанса е минимален но все пак го има ... ;/
Never back down!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е да но това се питам след като съм го обърнал дали е имало нещо останало по него след като не се измих..
Never back down!
Никой не знае ;д другия път - душ двамата. Супер еротично е![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И двете.Най-любимият ми секс е в банята
Автора, не се шашкай много много, ама другия път наистина .. ;д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Благодаря на всички, наистина е хубаво някой да те успокоява особено хора които разбират какво говорът. Вече не се притеснявам толкова много ще чакаме да дойде 15-20 декември и това е.
Never back down!
^+ аха![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!