.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: Проблем?

Проблем?

Здравейте,мисля че имам любовен проблем ,от известно време си пишех с едно момиче ,защото не живеех в България ,по точно бившата на един приятел,споделяше ми станахме доста близки,не си падам по тези чатове,даже не сядах преди често на компютъра,но както и да е прибрах се в България и веднага отидох да се видя с нея,всичко беше супер ,бяхме заедно разбирахме се.Имам доста силни симпатии към нея,но сме от различни градове,което за мен не е никакъв проблем,защото сега завършвам бакалавър ,не работя имам доста свободно време и доста спестени пари.Постоянно съм в нейния град ,намерих си квартира просто за да бъда с нея ,но изведнъж тя започна да се държи доста хладно с мен,да ме отблъсква ,започнахме да се караме това става в период около 2 месеца,не знам какво й става говоря с нея,тя ми казва "Не мога така,побърквам се ,искам да се махна от тук" само за това говори,все едно аз съм й виновен за проблемите.Никога не съм бил толкова отзивчив към момиче и разбран.Изслушвам я ,страшно мил съм ,просто защото ми харесва каква е,тя ми говори постоянно за миналото си,защото не се говорят хубави неща за нея,аз й казах,че не ме интересува каква е била преди ,а каква е сега и аз имам минало от което не се гордея,но не можем да живеем в него,а да продължим напред.Та разделихме се ,не спирам да мисля за нея,но няма да й се моля ,тя продължава да ми се обажда,а аз започнах да излизам с други момичета ,тя се сърди за това цупи ми се.После ми казва искам да си продължиш .. след няколко дни има рожден ден и аз и казах,че искам да отида при нея,тя ми казва че нямало да го празнува,че плановете са й се прецакали искала да ходи в София,но не станало аз й казах ,че ще отидем двамата,тя ми каза ,как пък не ,ще си празнувам рождения ден с момче което познавам от няколко месеца а не с приятелите ми от години.После пак се държи мило,та искам да попитам какво да правя ,как да постъпя ,защото съм доста объркан.

Супер фен Аватара на Anonys
    Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    искам да се махна от тук
    Това на мен би ми говорило нещо. А за другите неща - не знае какво иска и е един вид лигла. Ако беше сериозно момиче, щеше да предприеме някакви действия, щеше да действа директно спрямо теб и нямаше да те остави заблуден. Поне за мен това е истинското момиче. Такива ги харесвам аз. А относно какво да правиш - излезте и и кажи, че искаш да разбереш какво става, защо се държи така и абсолютно всеки въпрос, който имаш - задай го на нея, не на нас.

Котфи е брат...Явно правиш всичко възможно да си с нея, но тя не го оценява...Пробвай да си поговорите сериозно и ако не се получи може би просто не е твоето момиче.

Ами говорим тя казва объркана съм а у ,но пък беше супер мила тази вечер,все едно сме заедно ,не знам тези въпроси съм ги задал на нея ! Не ви карам да отговаряте просто питах ако сте в моята ситуация как бихте постъпили

Момичето си е фанала нов,или просто неиска повече да сте заедно.
    Това,че иска да се махне,не ти ли говори нещо?
    3арежи я,преди тя да го е направила.
    Аз гледах на пред и протягах ръцете,когато решихте да ме предадете,умрете копелета гадни,умрете.аз пак съм тук и не може да ме спрете!

Ох ами не зная объркан съм доста ,вчера цял ден не сме се чули ,виждали .. ама не знам имам някаква надежда ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Забави темпото,отдръпни се, дай си въздух и на теб. Няма да постигнеш нищо,ако и тичаш след гъза,освен да те отреже още повече. Явно и тя не знае кво иска. Или просто не иска теб. Но се отдръпни. Ако не покаже признаци,че и липсваш след време,просто приеми факта,че не е за теб и цялото ти внимание я е блазнело,но не те иска. Ако пък прояви интерес,не тичкай като кученце, а забави темпото и ти води нещата,щото може да си помисли,че те има на тепсия и ще те разиграва тройно.
    maDamn

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Така е брато...колкото си по мил толкова ти се качват на главата,ти правиш всичко за нея тя те мисли за балък,това е днешната реалност,по-добре я остави,на сила нищо не става,тя ако е умна и е оценила какви жертви си направил заради нея ще се върне при теб,но не съм сигурен,че ти ще го желаеш..

Град
    Beyond reality
    Гена,не е баш така. Приятеля ми е адски мил,ама не съм му се качила на главата,поради простата причина ,че го обичам и оценявам нещата,които той прави за мен. А и никога не бих си позволила да си играя с друг човек. Независимо дали става въпрос за приятел или партньор. Явно си е до човек. Но аз си мисля, че просто си и удобен и е от онези мацки,които или ще се сетят ,какво са имали след като го загубят ,или просто ще забрави за теб като кучка.
    maDamn

Град
    София
    аз говорех за неговата мацка конкретно от наблюденията,които той сподели...много ясно,че си е до човек и отношение )

Град
    Beyond reality
    Ндам,явно. По-добре и за автора е да си даде на него малко време. Не толкова заради нея, а за себе си.
    maDamn

Град
    София
    така е,тва момиче ми се вижда пълен минус

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от Djovani Виж мнението
    аз започнах да излизам с други момичета ,тя се сърди за това цупи ми се.
    Егати наглостта. Хем не прави нищо, за да минете на следващо ниво и да ви се развият отношенията, хем пък не й се ще да спреш да гравитираш около нея. Такива под път и над път има, с нищичко не изпъкват и е направо е престъпление да си губиш времето в опити да им привлечеш/задържиш вниманието.

Град
    Beyond reality
    Един вид : Сърби,боли - драго ми е. Не бъди държан на каишка ,пич.
    maDamn

Да ,да определено ,не мога да се напрягам излишно ,доста симпатичен съм момичета колкото искаш,просто исках веднъж да съм по мил за някоя,по отзивчив ама не избрах правилната май ,днес се прибрах във Велико Търново ,че имам изпити иначе съм от София,тя е от Бургас,та й звъннах по скайп ,да я чуя , по точно тя ми звънна де и аз й показвам какво хубаво мече съм й взел ,за рождения ден и тя почна да ми крещи ,че не го иска и отделно от Англия бях взел подарък на един приятел един доста известен смартфон и се видя на камерата зад мене кутията и тя само за това започна да говори, не знам не е такава ,не винаги .. Може би сте прави ,извинявам се ако съм досадил нещо Благодаря на всички !

Град
    Beyond reality
    Крещи ти? Ооо,момче,не се хаби за такава харпия.
    maDamn

Да ,няма направо й казах чао ! Занимавам се с глупости аз затова гледам да не си хващам малки приятелки ама на ..

Град
    Beyond reality
    На колко сте и двамата?
    maDamn

аз съм на 22 ,тя е на 18 сега ги прави след няколко дни :P

Град
    София
    не си заслужава брато...тя още не знае какво и се прави..те в тази възраст са така )) колкото и да ти е трудно,недей да я търсиш за по-дълъг период от време,да видиш дали тя ще предприеме нещо )

Град
    Beyond reality
    Абе ,айде пак не слагайте всички под общ знаменател. И аз съм на 18 ,ама не съм тръгнала да тровя живота на хората,сеш'се.
    Квото е,просто не се хаби,явно е от "оооня" тип мацки и не си струва да се занимаваш.
    maDamn

Град
    София
    ^ Calm down bro знаеш,че не го правя,говоря за момичето

Град
    Beyond reality
    Знам,бе ЛеБрон, ама аз да си кажа
    maDamn

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    А тва за годините не е вярно.Познавам много момичета които са по на 18 и са със съвсем различно държание спрямо приятелите си, но винаги има изключения.Смятам, че момичето не е пораснало за възрастта си.Държи се детски, цупенето по принцип е присъщо на 5 годишните.На едно момиче на 18 въобще не му отива.
    Относно това, че ти се е разкрещяла - толкова много ти се е качила на главата, че си реагира както и дойде без да се съобразява от това как ще реагираш и т.н.

О,да определено,просто в началото не беше такава промени си, това не харесвам на връзките,че първия месец са едни,а после съвсем други,хората или се променят или просто това което си видял от тях,не е било истинското им АЗ... Иначе й казах,че няма смисъл ,че излишно се нервирам за глупости и така .. бтв имам плюшено мече много сладко някой да желае подарявам го

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си