Първоначално написано от papugai Дали те бият или галят ? Дали си ми симпатичен или не.
Първоначално написано от ilovedeath Дали си ми симпатичен или не. Само мъркаш или му позволяваш и да те разхожда на каишка ?
Първоначално написано от papugai Само мъркаш или му позволяваш и да те разхожда на каишка ? На теб нито ще мъркам, нито ще позволя да ме разхождаш на каишка (на никого няма да позволя).
Първоначално написано от ilovedeath На теб нито ще мъркам, нито ще позволя да ме разхождаш на каишка (на никого няма да позволя). С бой се започва, ти позволяваш, следва каишката. С мен няма да имаш сила да мъркаш, само ще гледаш къде да се скриеш за малко почивка.
Първоначално написано от papugai С бой се започва, ти позволяваш, следва каишката. С мен няма да имаш сила да мъркаш, само ще гледаш къде да се скриеш за малко почивка. Няма такова нещо като " с теб ".
Първоначално написано от papugai С бой се започва, ти позволяваш, следва каишката. С мен няма да имаш сила да мъркаш, само ще гледаш къде да се скриеш за малко почивка. Оффф тя с половин око няма да те погледне ти вече на каишка.
Първоначално написано от Game_Fan98 Оффф тя с половин око няма да те погледне ти вече на каишка. Кефиш ме.
Първоначално написано от ilovedeath Кефиш ме. Мене пък ме кефи да троля трола на име papugai.
Правила