- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Скарахме се за глупост..
От началото на учебната година страшно се сближих с едно момиче,бях по цял ден с нея,споделях й всичко..Вчера стана малък гаф,няма да изпадам в подробности,да кажем,че просто си присвоих нейна заслуга пред учител,за да не получа двойка.Когато разбра се вбеси.Казах й че съжалявам,ако знаех,че е толкова важно за нея никога не бих го направила..Тя започна да плаче,като казваше,че не ми се сърди.Понеже и предишните дни беше плакала - реших,че причината е друга.Казах и че каквото и да е - не бива да се притеснява да го сподели и тя каза,че би го споделила,но не и с мен.По-късно,пред друго момиче,каза че именно,заради това,което направих е плакала.Стана ми много кофти,реших да я оставя сама,за да е успокои.На следващия ден ме подминаваше,сякаш никога не сме се познавали..Мислите ли,че ще ми прости и дали ще успея да оправя нещата?А в крайна сметка дали си струва да се боря за приятелството ни,след като тя го прекрати поради такава глупава причина?
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
И аз бих се ядосала, но чак да плача .. ;x
Ами не знам.Може и да ти прости.За първи път ли се карате?
Има нетипично поведение. Няколко дни плаче, в същия ден на случилото се също плаче, но не иска да ти изясни причината, а след това на някого другиго казва, че плаче по тази причина. Противоречи си. Или може би просто наистина не иска да каже защо плаче и е решила да се оправдае пред другото момиче, че плаче заради това, което си направила, а всъщност реално причината да е съвсем друга. Короната на всичко е, когато просто те е подминала, сякаш никога не сте били приятели.
Както и да е.
Не виждам какво може да направиш в случая, ти си и се извинила вече. Не се терзай за това, че нейните мисли и чувства са каша. Ако аз бях на твое място, сега бих и казала за последен път, че наистина съжалявам за случилото се, за да не чувствам нищо, тежащо на съвестта ми. Ако иска да приема извинението ми, ако иска не.
Точка. :3
Да,може да се каже.Има ли сме 1-2 спречквания за по 5 минути,нищо сериозно..
Може би е така или може би прави всичко това,защото има нужда да си го изкара на някого?И аз не виждам какво мога да направя,но много ме боли,че се държи сякаш нищо не е било..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Сигурно използва случката с теб за извинение, а плаче за друго.Мхм.Щом плаче толкова често, значи наистина има някакъв проблем и не мисля, че си ти.Ще и мине.Спокойно.