.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на NambyPamby
    През хуя ми е дали съм досадна на някаква анонимна пръдла, която не може елементарни думи да напише като хората, но се изживява като дива активистка.
    Къде си спала преди 2 месеца, като си си вземала гаджето? Харесала си го такъв, какъвто е, нали? Прав, (с) корав И пушещ. Нито ти е обещавал, че ще спре цигарите, нито нищо, че да се държиш като ощипана госпожица. Приемаш човек с всичките му добри и лоши качества, с всички добродетели и пороци, а не се опитваш да го променяш, когато той самият не желае тази промяна.
    Не те знам дали си истеричка някаква жалка, която прави всевъзможни сцени, само за да стане на нейното, или просто си малка още и нямаш опит, ала с тва "няма да бъда с него на празниците и събиранията" нищичко няма да постигнеш. Ако приятелят ти е момче на място, направо ще ти посочи вратата в тоя случай и ще ти пожелае да си жива и здрава.
    С удряне по масата не става, душицо. Ако му обясниш като човек и изложиш смислени аргументи, а не го караш по-детски с "много смърди тая гадост, не мога да я трая", може и да се замисли момчето.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Къде си спала преди 2 месеца, като си си вземала гаджето? Харесала си го такъв, какъвто е, нали? Прав, (с) корав И пушещ. Нито ти е обещавал, че ще спре цигарите, нито нищо, че да се държиш като ощипана госпожица. Приемаш човек с всичките му добри и лоши качества, с всички добродетели и пороци, а не се опитваш да го променяш, когато той самият не желае тази промяна. .
    Абсолютно съм съгласна!Обичай го такъв какъвто е,а не такъв какъвто ти искаш да бъде.
    Приятелят ми в момента също е пушач,в началото малко ми беше гадно от миризмата на цигари,но сега дори бих казала,че ми харесва.Единственото,което не ми харесва е,че се трови,а аз държа на него следователно и на неговото здраве.Тъй че бих те разбрала,ако имаше по-неегоистични причини да искаш да спре пушенето.Или се примири или си намери непушач.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Не те знам дали си истеричка някаква жалка, която прави всевъзможни сцени, само за да стане на нейното, или просто си малка още и нямаш опит, ала с тва "няма да бъда с него на празниците и събиранията" нищичко няма да постигнеш. Ако приятелят ти е момче на място, направо ще ти посочи вратата в тоя случай и ще ти пожелае да си жива и здрава.
    С удряне по масата не става, душицо. Ако му обясниш като човек и изложиш смислени аргументи, а не го караш по-детски с "много смърди тая гадост, не мога да я трая", може и да се замисли момчето.
    Обърни внимание на удебеленото.

Мръхла. Ако си момиче на място, ще вземеш един пакет дъвки плюс освежител за уста и ще го помолиш да ги използва след цигара, ако ти е тооолкова неприятен димът.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си