- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ИГРА: Опишете бившия/та с една дума.
Много съжалявам за всички, които си плюете бившите. Не осъзнавате явно, че това са камъни във вашата градинка.
По темата: (много) свестен.
Оф, за Бога, престанете с това.
Какво като НЯКОГА НЯКЪДЕ сме направили ГРЕШЕН ИЗБОР?(и чак сега го осъзнаваме)
Имаме право да го казваме и не виждам как това е "грозно" и как едва ли не плюем на себе си.
А и не е като някой да твърди: "Падам си само по кретени"="Аз съм наивна, глупава и не си подбирам хората", което е едно, и "Еди-кой-си бивш е пълен кретен" - съвсем друго.
Да не говорим че понякога го има момента с "Was I drunk the entire time?" - понеже едно време си мислил така, а сега мнението ти е съвсем различно и се чудиш какво толкова си харесвал на даден човек.
Отделно, в живия живот - а не във форума, където всички сме достойни, даваме всичко на приятелите си и сме еталон за нормално и достойно поведение, много, ама много хора НЕ са доволни от бившите си и разказват истории.
Случва се.
За мен е грозно само и единствено когато е систематично, клюкарско обсъждане с цел да се "извисиш" и да се направиш на "по-скъпата стока". Сми', бившите сами по себе си не заслужават толкова коментари, жлъч и пр., освен ако още не си влюбен в тях. Иначе е нелепо.
Не защитавам крайно грозните изрази за когото и да е, но аз примерно имам поне 2ма бивши ПЪЛНИ КРЕТЕНИ. Друг ми е безразличен, трети го уважавам и се разбирам с него, а към последния имам специално отношение и въпреки че постъпва супер кофти и се държи като лайненце, го уважавам адски много.
Последно редактирано от jghgh : 12-01-2012 на 19:41
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride