- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Със съученичката ми харесваме едно и също момче
Здравейте! Искам предварително да ви благодаря и помоля да не пишете отрицателни коментари, спестете си труда. Значи с една съученичка харесваме едно момче от нашето училище, с една година по-голям от нас. Наскоро разбрах, че и тя го харесва ( аз го харесвам преди нея ) и започнахме да се поскарваме леко от време на време. Той скоро разбра, че и аз и тя го харесваме, но нищо не каза. Миналата седмица дойде да се запознае с нея, като едно друго момиче от класа ги запозна ( мен ме знае, понеже е в един клас с брат ми ). От както се запознаха, като го питат твърди,че не я харесва, но постоянно я прегръща като я види, праща и въздушни целувки и като си тръгва и маха във фейсбук и коментира снимки... а аз толкова много го харесвам, че направо като видя и ми се плаче. Моля ви кажете какво да правяя ;хх.. Миналата вечер му писах нали да каже коя да се отдръпне и коя да остане ( понеже известно време се зарибяваше с мен и не можем да разберем коя харесва ) той каза едната да се отказва.. и аз му написах, че никоя не иска да отстъпва, защото и двете го харесваме много, а той не писа нищо.. Моля ви помогнете ми, много ми е тъжно като го видя, направо се разтрепервам, а като видя да се зарибява с нея просто съм без коментар. . . Имам чувството,че харесва нея, понеже на мен никога не ми е писал целувки, и не ме е прегръщал ;((( а вие как мислите?!? Надявам се всичко да си дойде на мястото. -
В живота винаги едната жена е златна, а другата е съкровище!!!