.
Отговор в тема
Страница 22 от 102 ПървиПърви ... 121819202122232425263272 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 2530
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    За какви парички си го взе ? Доволна ли си ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    *омазнямащо ... не гледам какво пиша :Д Мерси
    ok....

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Момичета, приятелката ми с мазната коса си прави маска домашна, обаче много странно ми изглежда рецептата:
    Необходими са: кисело мляко – според дължината на коса; сода за хляб – 1 лъжичка, която се прибавя към млякото ( може да я заместите с готварска сол); един белтък ( при много дълга коса 2,3) разбити на сняг; сок от 1 лимон.

Всички продукти се разбиват до получаване на еднородна смес. Маската се втрива главно в корените на косата. Седи се 30 мин – 1 час, след което се отмива само с хладка вода.

СОДА ЗА ХЛЯБ??!?! половин - един час ????? само с вода?? какво мислите?
    Боже, ква е тая маска и защо белтък? Белтъкът се пресича от горещата вода като се къпеш... а да ти се пресече белтък в косата не е яко...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Здравейте и от мен в тази тема. Купих си тривитаминол най-накрая. Маската, която смятам да си правя е с него, жълтък и хининова вода. Има вариант вместо жълтък да е с някакъв алкохол. Имам и арганово масло, но го слагам само по краищата, защото много ми се изтощава косата. Та с тия неща идеи за някакви други маски или и така става? А и друго да ви питам-ако слагам в седмичната маска хининова вода и + това си слагам от нея след всяко миене на косата много ли ще стане?
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    За какви парички си го взе ? Доволна ли си ?
    На преса не съм го използвала все още,но със сешоар пробвах и мисля,че предпазва. Скоро ще си взимам нова преса и след като пробвам ще кажа как е с преса. Друг плюс е,че има и УВ-защита.
    Взех го за 27лв,но е от Ензо и мисля,че ще е малко по-скъп от салон.

Супер фен Аватара на weheartiit
    ^ А знаеш ли колко струва и това в по-малката опаковка.
    И да попитам тези,които ползват стимуланта по 15 мин. ли стоят с него както пише на опаковката или повечко?И само в корените ли нанасяте или и по дължината ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес ходих с майка ми да се подстригва и реших и аз да се подстрижа тъй тъй съм отишла,макар че мислих чак другата седмица да ходя,ама все тая дали сега или след 5 дена.Взе ми връхчетата,и ми каза,че косата ми била пораснала.
    После ходих и си купих маска за коса. И така,утре ако ми остане време ще си направя маска.

Banned Мега фен
    И да попитам тези,които ползват стимуланта по 15 мин. ли стоят с него както пише на опаковката или повечко?И само в корените ли нанасяте или и по дължината ?
    на опаковката пише 15 мин минимум или повече..... и нда.. спазвам опаковката - стоя повече

Повече от фен
    Мнения за спрея на Elseve Arginine Resist и маската на Schauma Възстановяване и грижа?

Имам спрея, хубав е , но не е сякаш нещо коооооооооооой знае какво .. Кат' за 5 леа толкос ;д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Някой от вас пие ли Герикапс?

Пак в Ензо намерих: http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...l-treatment-1/

Edit: http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-...y-milk-150-ml/ Всъщност е това ..
    Последно редактирано от fizzyg : 12-01-2012 на 17:43

Някой пробвал ли е маска за коса с горчица и имате ли някакво мнение?

Искам да попитам аз за шампоаните на Faith in nature,колко мл на какви цени съответстват?

Banned Мега фен

Banned Мега фен
    аз си направих маска от жълтък,кисело мляко,оцет,ракия,зехтин,мед и тривитаминол .. ще стоя няколко часа

Banned Мега фен
    Маска за коса с жълтък

Разбийте един яйчен жълтък с няколко капки витамин А, витамин Е и рициново масло. Нанесете сместа върху скалпа с леки масажиращи движения. Останете така за няколко часа и измийте косата добре. Правете маската поне два пъти седмично, докато косата ви видимо се ревитализира.

една лесна маска

Banned Мега фен
    Медът придава на косата здрав и блестящ вид. Разбъркайте една чаена лъжичка мед с 1/2 литър топла вода. Убедете се, че медът се е разтворил добре във водата и нанесете сместа върху измита коса. Подсушете внимателно косата с хавлиена кърпа, без да я миете.

това е интересно,но медът лепка и ме е страх да го пробвам

Banned Мега фен
    Маска за коса с банан и кисело мляко
    Тази маска действа като силен подхранващ балсам за увредена коса. Разбъркайте половин банан, нарязан на кръгчета, с половин чаша кисело мляко и 3 с.л. Мед до получаване на еднородна смес и добавете малко лимонов сок. Нанесете на косата и оставете да действа около 15 минути, след което измийте добре.

това ще се пробва

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Да! Иначе и аз ще си правя маска, но още не съм решила каква Ако не ме домързи да отида да си купя банани, ще е тази.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    Ще пробвам това с лимона днес.
    Последно редактирано от katii : 12-02-2012 на 10:21
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

И на мен ми се иска да пробвам маската с банан, но няма да е в близкия месец сигурно. Ако някой я пробва да каже дали е хубава, тъй да се изразя. :P
    П.С. Направих си маска с кисело мляко, мед, жълтък, тривитаминол и бадемово масло. Ще стоя 3,4 часа, може би.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Боже, ква е тая маска и защо белтък? Белтъкът се пресича от горещата вода като се къпеш... а да ти се пресече белтък в косата не е яко...
    Във всяка маска за мазна коса се слага белтък, кисело мляко и сок от лимон. И след като знаеш, че може да се пресече, първо се мие с хладка вода. И да, възможно е само с вода да се измива тази маска. След като няма масла. Нещо като домашен шампоан е.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Във всяка маска за мазна коса се слага белтък, кисело мляко и сок от лимон. И след като знаеш, че може да се пресече, първо се мие с хладка вода. И да, възможно е само с вода да се измива тази маска. След като няма масла. Нещо като домашен шампоан е.
    Ами щом казваш, сигурно е така, де, аз с моята суха коса не съм запозната много с маските за мазна. Но някви фрки са ми разказвали как им се е пресичал белтък в косата и как едвам са успявали да го махнат... та затова.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от doitlikeadude. Виж мнението
    Някой от вас пие ли Герикапс?
    Аз!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила съм си тази маска с банана, като към нея прибавих и малко зехтин, тъй като косата ми е суха. Много добре действа на косата, става много мека, но банана трудно се отмива. При Фък сигурно ще е още по-трудно, като се има предвид колко й е дълга и гъста косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си