.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен Аватара на shaunaa

Търся този филм от доста години!!

Търся един филм от страшно много време, но аз съм го гледала много отдавна и не мога да се сетя за какво се разказваше точно, сещам се някакви части от филма. Значи имаше някаква жена, която беше неженена и тъй като филм беше нов(от преди 10 год. някъде сигурно), но историята се развиваше в някъде във време на Мерилин Монро, може би, защото си спомням, че главната актриса беше с подобна прическа май. И тя май беше учителка в едно училище и един ученик я следеше, защото беше много хубава и освен ученика я харесваха и женените мъже и веднъж жените на тези мъже я изкараха от къщата й на главния площад май и почнаха да я бият и скубят и пребиха и й отрязаха косата доста късо, а преди това имаше доста дълга хубава коса и после кат я подстригаха тя си направи прическа като на М. Монро мисля . И като я биеха жените мъжете гледаха и сякаш подкрепяха боя между тях. И се сещам, че тази главната актриса във филма беше богата и имаше много хубава къща, но не съм сигурна дали беше точно учителка !!!
    Вярвай в мечтите си !

Повече от фен Аватара на antineutral
    Струва ми се, че говориш за "Малена" с Моника Белучи.

Да, аз също мисля, че е 'Малена'. Много хубав филм.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Малена. Не е облечена като Мерилин, нито е учителка. Нямаш уважение към италианската култура. Невероятен филм.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Много благодаря !
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Малена. Не е облечена като Мерилин, нито е учителка. Нямаш уважение към италианската култура. Невероятен филм.
    Защо според теб нямам уважение към италианската култура ? Не е така и съжалявам ако изглежда така
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си