- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Ей повдигнахте ми настроението вие двамата с тия коментари и тези по надолу.
Иначе наистина първо трябва да стана доста богат, че то така лесно мебелировката всеки месец не се сменя.
Имах навремето малко подобни отношения с една мацка,която искаше да ме бие по едно време с лопата за въглища.Е, добре, че не се беше усъвършенствала тогава, че сега чух,че биела вече с гаечни ключове.А Дриймърката редовно ще ме цели с плазмата каквато си е такава ядосвителна
Има си някаква тръпка и в това,но някак си предпочитам да са по-нежни с мен.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Деъм...пропаднала работа
Не знам какво и колко пушихме,но сега разбирам,че днес било понеделник,а аз някак си съм си още в Стара Загора О.о
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Вали сняг.
ВРЕМЕ Е ЗА ВИНО, ПЪРЖОЛИ, ДЪРВА В КАМИНАТА И ГОЛА ПИЧКА НА ПОСТЕЛЯТА!
![]()
Утре ще става някво страшно мазало, имам чувството, че жестоко ше са издъна.
Ма поне скоро иде и четвъртъка, ше си глеам сериала и ма боли хуя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не помня кой освен мен обожаваше бирен фъстък, затова предупреждавам- в Кауфланд има прИмоция 100 грама за 58 стотинки!
омномномномном
Такова харчене му спретнах, въх...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз обожавам, ама за довечера съм си приготвил свински пържоли и вино. Фъстъците ще останат назад в графика, че при това месо..
И как вали, че чак и почна да трупа.
разпиляна на хилядаа места и неща се чувствам.
беше доста яко на сесията тия 4 дни. напрегнато, с караници, ама и много смях и интересни неща. и най-красивите лектори просто, аргх <3
и утре, ако стане работата, ще си направя репортажа, че и първи хонорар ще взема, ааааааа!!! но хайде да не урочасвам нещата, ще видим какво ще стане :Д
и на 13ти пак храненето с децата в Армеец, йееей <3
само това даскало ми изпива силите, днес поне мина едното класно. да мине тази седмица и ще ми е кеф!
Не е като да преливам от щастие, но ми е хубаво.
Ще седна да си направя един график за тази седмица. Готви ми се, гледат ми се филми...
Искам да бъда продуктивна тези няколко дни.
Като за начало ще си приготвя рецептите за всеки ден.
Няма да е зле и да дочета няколко от книгите, които съм започнала.
Ах, тя току-що се върна. Гуш, гуш, гуш!
И спря да се върти за миг земята..
ДАФУЯ...чакам го да се прибере...да ми се обади.
Искам да го видя бееее,след седмица ще е на път. Не знам кога ще си го видя...ох,гадно ми е,искам си мъжа при мен бе!
maDamn
Честит ми първи изпит. Ще се ходи на сесия явно.
Още не знам де, може и да не ходя, обаче дори и да ходя - през оная работа ми е.
Писна ми да се занимавам с такива хора.
Искат уважение, а ти дават само обиди и арогантност насреща.
Аре, чупката, нямам нерви за всеки един идиот на тая земя.
Disturbed + кафе + цигара = душевен оргазъм ! ^_^
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Като каза цигара - оооооооооох...пуши ми сА,бре...ама дееба тва гърло,само да ми мине утре ииии ... ще си допуша жалките остатъци от Давидов слимс - never again и ще си купя една нормална кутия ОМНОМНОМ!!!!Кой ме би по главата да ги пуша тия лАйна.
maDamn
Davidoff, nuf said
П.П. - ИСКАМ ЪПДЕЙТ НА ШИБАНИЯ АНДРОИД !!!!!!!
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Абе да ! Абе Слимс дето са мега-ултра-тера-гига-квази-обърках им реда слабииии...НАЙН.
Едно нормалничко,кат' за бели ора.
maDamn
Всичките давидов са лайна. В същност, всичките цигари в България са лайна, ама т'ва е тема за друг разговор.
Доволен съм, засадих 8 дръвчета... дано да се хванат и да пораснат, както порасна върбата която посадих преди 14 години...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
^ Що си мислех, че си момиче ?![]()
Недоспала малко.
Очертава се чудесна вечер с моЙта дружка. Като се съберем двете в една кухня става мазало.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
К'во ще готвите ? xD
п.п. - и тук да кажа, че ми е крайно скучно (поради липса на правене на к'вото и да било) и си търся занимавки.
Ей тези http://www.brightideas.com/bright_idea.aspx?ID=169, но с малка модификация.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Meh, не съм в настроение за готвене, пък и нямам никакви "провизии" в момента.
Вярваща - ууу, прати ми по ... нещо !![]()
Ей т'ва е приказка ^_^![]()
edit - Ей, майка му да еба ! Един път да разбера от къде тия миризливки влизат в стаята ми... !!!!!!
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 12-03-2012 на 15:39
трудно ми е. тъжно ми е. отчаяна съм.
http://www.youtube.com/watch?v=-K5uY6HLRew