.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Защо продължаваш да търпиш?
    Защото й харесва драмата

Мина най-сетне... доволна съм. Хапнах, сега ще изкарам кучето, да не вземе да завали като вчера и после ще свърша малко работа

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защото й харесва драмата
    по дяволите, да:Д
    //днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    по дяволите, да:Д
    //днес си говорих с една приятелка за моите избори на... ъъъ... мъже(???) и фактът, че като се появи някой по-нормален/сериозен/адекватен го пращам да си върви по пътя. фък ит, ама се нуждая от драмата, много и наистина. ще ми се да го има балансираният вариант, но не ща да ми е цветя и рози. подсъзнанието ми не го иска това. трябва да ми е интересно и трудно и да драпам там, да се боря, да е изстрадано, един вид, за да е по-сладко там, някога. това е играта (и) при мен явно. нм.

иначе съм с главоболие, вероятно заради земетресения пак, но пък съм вдъхновена и уверена, което е хубаво, дам!)
    Аз пък толкоз мразя драма да има...
    Едно е да е лудо, да е диво.. ама драма баш.. не!

Хапнах... ще заспя още малко...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз пък толкоз мразя драма да има...
    Едно е да е лудо, да е диво.. ама драма баш.. не!

Хапнах... ще заспя още малко...
    за туй иде реч. и аз така.
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си