.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2988

Hybrid View

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Не черпи изводи от реалити шоу. Там почти всичко е нагласено. Постановка е.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не смятам, че всичко е нагласено там,но това е друга тема.Но ето черпя и от форума, а също и от живота.
    Затова и отвреме навреме се появяват разни запитвания от рода на: "Какво точно не направих както трябва? Опитах всичко,опитах да бъда човека мечта, а взех че някакси попаднах във френд зоната."
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Не е съвсем така.
    Поне на мен винаги ще ми е по-интересно уж неебателното поведение от свалящото звезди поведение. Не става дума да ми говори на мърла/патка, да ме обижда, да не ми звъни и т.н... Абе, ще ме разбереш. Аз така съм "свалена"

Сериозно се захващам за работа.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е съвсем така.
    Поне на мен винаги ще ми е по-интересно уж неебателното поведение от свалящото звезди поведение. Не става дума да ми говори на мърла/патка, да ме обижда, да не ми звъни и т.н... Абе, ще ме разбереш. Аз така съм "свалена"

Сериозно се захващам за работа.
    Разбрала си ме погрешно. Аз съм досущ като теб.
    Но никога не бих си правила изводи от Биг Брадър.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си