Така имам нужда от много добра лъжа ,защото се обърках много и трябва да излъжа.Става въпрос за едно момиче беше ми много яко с нея цяло лято заедно ,ама аз си заминах за София ,тя си остана в Бургас ,обаче постоянно ми звъни ,а аз имам свободно време и си ходех така до Бургас малко на разходка и да я видя,лятото изпитвах някакви чувства,но просто всичко спря.Сега просто ми е приятно да си прекарвам понякога времето с нея,така нооооо преди време ми се случи същото цяло лято с едно котенце от Бургас,ама бях яко хлътнал ходех заради нея там постоянно,но тя ме прееба доста,та тая от тази година знае за тая от миналата година ии аз й казах,че не ми пука за нея.Ама като ходех в Бургас,тя работи в една дискотека (тая от миналата година) и всяка вечер ходех там,тя много се радваше нищо не стана де ,защото аз след нея се промених ,бях много загубен тогава мислех си ,че има любов чувства и т.н ,че си заслужава да се раздаваш за някого и бла бла.И тая новата ме издразни нещо и й теглих една путка майна ,обаче тя отишла в същата дискотека дето работи старата и се заговорили ,а аз доста усилено си криех отношенията с тая новата ,от старатаи сега всичко е станало явно ,бившата ми сипа много яко ,ме нареди ,новата ми няма доверие.Така имам си и забавления в София де,ама ми харесва да ходя в Бургас ,не работя ,студент съм задочно и си нямам работя по цял ден ,седмици,месеци и си ходя там имам апартамент там и ми харесва.Та сега какво да й кажа ,на новата ,че да ми повярва пак ! Защото бившата й е наговорила много кофти работи за мен
x .. ТАКА сега не искам да почвате да ме нареждате а у и т.н ,знам тъпо е да правя така и да лъжа ,просто се забавлявам малко !
Да ти имам забавленията.
И кое му е забавното?
Аз нищо забавно не виждам, освен че постъпваш като най-долния смотльо на земята.
Като толкова искаш да ги лъжеш и двете, си измисли сам лъжа.
Нали си много велик и ти е забавно.
Аман от такива.
Интересна смяна на тона..
Що тогава сега толкова ти дреме какво ще си помисли, че чак искаш перфектната лъжа?
еми забавлявай се, ама не заслужаваш труда на ничий мозък от форума..![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Хвани се да работиш- няма да имаш време за такива терзания...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не де ето пак не искам да ме нареждате а у а дали някой може да ми помогне ..
Сам можеш да си помогнеш;верно ли си мислиш, че някой от форума ще ти седне да мисли оправдания... по скоро се стегни, бъди мъж и се придържай към истината. Тва е, никой не заслужава да бъде лъган...![]()
Ти си пълен глупак! ЛИЧНО МНЕНИЕ !
Последно редактирано от TROLLDADLOLCAKE : 12-05-2012 на 19:29
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...