.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Едва ли ще те удостои с отговор, 'щото дори мен ме избива на смях, четейки написаното. Аз пичът не видях да е говорил за първосигналност - дори напротив. Ама трябва и реципиентът да е лишен от подобни 'екстри' докато чете.
    Преди да коментираш не е лошо и да попрочетеш малко.Въпросната дума,я използва по често от препинателните знаци.Явно тука има все повече почитатели на Фънкитауна-въобразяващи си,че са достатъчно умни и се смеят на чуждата простотия.Не виждам нищо смешно в това да спамиш,обиждаш и хулиш останалите и да оправдаваш арогантното си и надменно отношение, с видиш ли 'социален експеримент'!

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от totik Виж мнението
    Преди да коментираш не е лошо и да попрочетеш малко.Въпросната дума,я използва по често от препинателните знаци.Явно тука има все повече почитатели на Фънкитауна-въобразяващи си,че са достатъчно умни и се смеят на чуждата простотия.Не виждам нищо смешно в това да спамиш,обиждаш и хулиш останалите и да оправдаваш арогантното си и надменно отношение, с видиш ли 'социален експеримент'!
    Оправданието със "социалният експеримент" само по себе си също беше експеримент. И , както се очакваше, генерира още повече "анален дискомфорт".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си