- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Флирт с по-възрастна (млада) жена
Здравейте,
скоро пътувах с влак и срещу мен случайно, на неголямо разстояние, седеше жена, която не беше на повече от 35 години. От един град сме. Аз съм на 24. Четяхме различни неща, но въпреки че се правехме на разсеяни засякохме 2-3 пъти погледите си докато пътувахме. Усетих химията, за която всеки е чувал по нещо. Доколкото си спомням съм я виждал в центъра на града с малко дете, което предполагам е нейно, от което следва че е омъжена. Колкото и да исках да осъществя някакъв словесен контакт с нея в този момент , фактът че най-вероятно е семейна и има и дете тотално ме спираше, което тя ми се стори видя в мен. Намерих и профила във фейсбук и ми е интересно вие какво бихте направили на мое място - бихте ли били безразсъдни и подвластни единствено на това привличане и следователно бихте и написали някакво съобщение (с цел любовна игра в най-добрия случай след известен период) или смятате че аргументът, че е семейна е преградата.
Мерси за отделеното време!
Постави се на мястото на мъжа и.Погледни нещата и сам си отговори на въпроса : Приятно ли ще ти е , някой да ти разбие семейството.(Ако въобще се стигне до там.)
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
След като знаеш, че има дете и мъж, стой по-далече от нея. Не прави глупости, най-много да се изложиш в случая.
Не. Не бих разбил нечие семейство (евентуално), само за едно ебане.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Чакай малко,това че има дете не доказва че е омъжена.Възможно е да е вдовица или самотна майка.Аз бих проверил,не реагирай първосигнално.Преди да се говори за морал,трябва да се борави с твърди факти.
Това, че има дете, не я прави омъжена или със сериозен приятел.
И ако й пишеш внимавай, все пак ако има мъж, може да й чете фейсбука.
Като ти е тръпка- направи нещо, пробвай се.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ем реално няма какво да й кажеш по фейсбук, което да не прозвучи awkward
Temet Nosce
벨야카
Трол.
Ако можеш да разучиш малко повече за нея ще е най-добре.Може дори и детето да не е било нейно дори......
Нищо не ти пречи да се направиш на луд и да започнеш непринуден разговор по фейсбук и от дума на дума да разбереш за какво иде реч. както казаха малко по-горе опипай почвата, виж за какво става дума, тя ако ти е навита ще ти даде някакъв знак. Ако наистина си има семейство, няма смисъл да ти тежи на съвестта, че си помогнал за разбиването на това семейство, независимо защо не вървят нещата там - просто си стой настрана - ще си спестиш една камара главоболия