.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Въпрос относно фейсбук?

Един мой приятел си беше направил фейсбук така,че когато от някой друг компютър му влизат в профила да му изпраща смс.. Мисля ,че можеше и когато някой ти пише да получаваш смс..Питах го как става ама забравел пича...Някой ако знае може ли да ми каже..

Супер фен Аватара на Anonys
    Т'ос те е излъгал. Освен абонамент, но не ми се вижда смисъл, да плащаш, за да получаваш смс-и

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Не го е излъгал :Д
    И аз получавам СМСи с код :Д

Ако не ми вярваш драсни ми едно ЛС, да ти дам профила ми, пък ти прави каквото искаш :Д

Настройки на профила -> Сигурност -> Одобряване при влизане
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Banned
    Цитирай Първоначално написано от MrCreeper Виж мнението
    Не го е излъгал :Д
    И аз получавам СМСи с код :Д

Настройки на профила -> Сигурност -> Одобряване при влизане
    +1

__________________________________________________ ________________________________________________
    подпис:
    Здравейте на всички, ще ви се отблагодаря както пожелаете ако влезете в този сайт... много ви моля, имам нужда от помощта ви.. За съжаление и аз станах жертва. Преди седмица се опитах да си вляза във Фейсбука, но без успех..през изминалите дни направих всичко по силите си но не можах да си върна акаунта за това реших да пробвам по този начин. Надявам се да ме разберете, пожелавам на всички да не изпадате в подобна ситуация, защото е наистина конфузно

http://hackfacebookaccount.org/?ref=613896

__________________________________________________ _________________________________________________
    Последно редактирано от sassy123 : 12-08-2012 на 09:29

Мега фен Аватара на anonymous908491
    И от какъв зор да ти праща СМС ?
    Влизаш си в профила и виждаш дали е влизано от друго IP.

Banned
    това е за допълнителна сигурност, ако и аз го бях направила нямаше сега да си патя

__________________________________________________ ________________________________________________
    подпис:
    Здравейте на всички, ще ви се отблагодаря както пожелаете ако влезете в този сайт... много ви моля, имам нужда от помощта ви.. За съжаление и аз станах жертва. Преди седмица се опитах да си вляза във Фейсбука, но без успех..през изминалите дни направих всичко по силите си но не можах да си върна акаунта за това реших да пробвам по този начин. Надявам се да ме разберете, пожелавам на всички да не изпадате в подобна ситуация, защото е наистина конфузно

http://hackfacebookaccount.org/?ref=613896

__________________________________________________ _________________________________________________

Благодаря ти много ,братле!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си