- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Здравейте. Какво мислите за 91 НЕГ, 73 СОУ, 1 АЕГ, 2 АЕГ, 9 ФЕГ, 164 ГПИЕ и НПМГ? Колебая се къде да кандидатствам. Знам, че е още много рано, но все паккМерси предварително за отговорите!
Последно редактирано от the SUPER gnome : 12-08-2012 на 13:49
Знам, че са коренно различни. Много се колебая...Не знам немски, френски или испански да избераа..НПМГ също е вариант. Относно езиците мисля, че испанският не е много използван в Европа. Поправете ме ако греша. Това ме спира да кандидатствам в 164. Не знам дали ще има полза. За 91 и 73, кое е по-добро? Същото се отнася и за първа и втора английска. Не знам дали ми се ходи там, защото и без това знам английски. Освен това в Англия е много скъпо, до колкото знам. А за френската съм чувала доста лоши неща..Иначе бих искала там да вляза. За НМПГ почти нищо не знам. Ще се радвам, който знае нещо за някое от тези гимназии да сподели..
![]()
Сори, че ви се намесвам в темата, 8 клас съм, но предполагам, че мнението ми ще е от полза. Та за 91 и 73 - определено 91 НЕГ е по-добра откъм обучение. Просто нивото на преподаване е с една идея по-високо. Разбира се, и бала е по-висок. За материална база не знам. За първа и втора английска не съм запозната с обучението, някои твърдят, че първа била по-добра. НПМГ е най-добрия вариант ако си се ориентирала към природните науки - химия, биология, география, физика евентуално математика. Аз за първа година уча в НПМГ с профил Биология и мога да кажа само хубави неща - преподавателите са на високо ниво, обучението също. Надявам се да съм помогнала.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън