.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2018

Hybrid View

Здравейте. Какво мислите за 91 НЕГ, 73 СОУ, 1 АЕГ, 2 АЕГ, 9 ФЕГ, 164 ГПИЕ и НПМГ? Колебая се къде да кандидатствам. Знам, че е още много рано, но все пакк Мерси предварително за отговорите!
    Последно редактирано от the SUPER gnome : 12-08-2012 на 13:49

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от the SUPER gnome Виж мнението
    Здравейте. Какво мислите за 91 НЕГ, 73 СОУ, 1 АЕГ, 2 АЕГ, 9 ФЕГ и НПМГ? Колебая се къде да кандидатствам. Знам, че е още много рано, но все пакк Мерси предварително за отговорите!
    Изброила си все хубави училища, но коренно различни. Нямаш ли няккво предпочитание за езика, за това какъв профил искаш и т.н?

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Изброила си все хубави училища, но коренно различни. Нямаш ли няккво предпочитание за езика, за това какъв профил искаш и т.н?
    Знам, че са коренно различни . Много се колебая...Не знам немски, френски или испански да избераа..НПМГ също е вариант. Относно езиците мисля, че испанският не е много използван в Европа. Поправете ме ако греша. Това ме спира да кандидатствам в 164. Не знам дали ще има полза. За 91 и 73, кое е по-добро? Същото се отнася и за първа и втора английска. Не знам дали ми се ходи там, защото и без това знам английски. Освен това в Англия е много скъпо, до колкото знам. А за френската съм чувала доста лоши неща..Иначе бих искала там да вляза. За НМПГ почти нищо не знам. Ще се радвам, който знае нещо за някое от тези гимназии да сподели..

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от the SUPER gnome Виж мнението
    Знам, че са коренно различни . Много се колебая...Не знам немски, френски или испански да избераа..НПМГ също е вариант. Относно езиците мисля, че испанският не е много използван в Европа. Поправете ме ако греша. Това ме спира да кандидатствам в 164. Не знам дали ще има полза. За 91 и 73, кое е по-добро? Същото се отнася и за първа и втора английска. Не знам дали ми се ходи там, защото и без това знам английски. Освен това в Англия е много скъпо, до колкото знам. А за френската съм чувала доста лоши неща..Иначе бих искала там да вляза. За НМПГ почти нищо не знам. Ще се радвам, който знае нещо за някое от тези гимназии да сподели..
    Сори, че ви се намесвам в темата, 8 клас съм, но предполагам, че мнението ми ще е от полза. Та за 91 и 73 - определено 91 НЕГ е по-добра откъм обучение. Просто нивото на преподаване е с една идея по-високо. Разбира се, и бала е по-висок. За материална база не знам. За първа и втора английска не съм запозната с обучението, някои твърдят, че първа била по-добра. НПМГ е най-добрия вариант ако си се ориентирала към природните науки - химия, биология, география, физика евентуално математика. Аз за първа година уча в НПМГ с профил Биология и мога да кажа само хубави неща - преподавателите са на високо ниво, обучението също. Надявам се да съм помогнала.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles Виж мнението
    Сори, че ви се намесвам в темата, 8 клас съм, но предполагам, че мнението ми ще е от полза. Та за 91 и 73 - определено 91 НЕГ е по-добра откъм обучение. Просто нивото на преподаване е с една идея по-високо. Разбира се, и бала е по-висок. За материална база не знам. За първа и втора английска не съм запозната с обучението, някои твърдят, че първа била по-добра. НПМГ е най-добрия вариант ако си се ориентирала към природните науки - химия, биология, география, физика евентуално математика. Аз за първа година уча в НПМГ с профил Биология и мога да кажа само хубави неща - преподавателите са на високо ниво, обучението също. Надявам се да съм помогнала.
    + В 73то базата е по-добра, но дотам. Наистина в 91во обучението е на много по-добре ниво. По-добре изкарай бал и тогава мисли по-сериозно, защото ти може да искаш, но ако изкараш 29.... Успех и дано догодина да си в желаното училище

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си