- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СтудентИтИ
^в общи линии за моите колеги винаги е било нещо между абитуриентски бал и оргия...курове със сигурност ще има значи, за по-вървежните може и по повече от 1...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Очаквам доволно коилчество снимки в 8biterotic, леопардови щампи и не на последно място - клипчета в xhamster! не ни разочаровайте!
Grumpy old madman
всяка събота ми е кат' 8ми декември ахахахха
е сега е петък и пак съм се наковал
опа вече е събота май
СМЕРТ
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Студенстски град е сбирщина на пияници, бОдилници, утайки и селяндури, нивото на морал е -273 (абсолютна нула)Да се запали моментално!
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Няма да празнувам.. писнало ми е да пия ! Няма !![]()
dgdg
Ами да.
И аз от лятото всяка седмица си имам 8ми декември, че имаше един период, в който по 4-5 дни ми бяха 8ми декември...
Ретардите отдават по-голямо значение на този ден.
Какво празнуват българските студенти по-точно?
Да им се изсера на живота, на мечтите, на ценностите и на све.
Заедно със селяните и ретардите, най-много мразя средностатистическият български студент (който е селянин и ретард впрочем) хахахахах
Не знам дали идеята им е да празнуват 8ми декември, ама съм канен на събиране с българи. :д
Днеска ситуацията ще бъде "никой да не мърда", ама все още не е сигурно къде по-точно и с кого.![]()
Приятно изненадан от това, че има "анти 8-ми декември офанзива". Гордо се включвам в редиците й.
Мразим преекспонирането на празници.
Мразим незнанието/неразбирането/мис интерпретирането касаещо празници.
Мразим намирането на поводи за пиене и прочие.
Мразим търсенето на такива поводи - това трябва да си пълен дебил за да ти трябва такъв, ако просто ти се прави нещо!
Мразим лицемерното обръщане на "колега" от заспали патки, дето единствената им работа, дори и в "академична" среда, е била под бюрото.
В нас... малко почивка, малко работа, малко сън... последното не е толкова хубаво
Аз излязох социално...със седем момичета.
Like a Koko (Dinev)
шшш, тихо. Не ми вдигайте шум днеска.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Който иска да види кво значи студентска оргия да пише в xvideos "amazing russian orgy part 1" и да ги гледа всичките части. Общо са 8. Така трябва да се прави, като братушките. А ние чакаме жалките БГ клипчета...![]()
Последно редактирано от EricExotic : 12-09-2012 на 10:12
в студентски град не е нужно да е 8ми декември, за да има оргии :d
даже снощи е логично да са били по-малко, щото има и такива дето се прибират по родните места събота и неделя![]()
dgdg
е да бе, замъкнаха ме накрая на чалготека, толкова простотия накуп не бях срещал скоро, стъпвах по салфетки, бутах се с пияни мангали и педераси и курви цяла вечер под виенето на азис, накрая ми писна, наковах се и си тръгнах![]()
а да бе, точно така се прави.