Първоначално написано от ilovedeath Започваш да ме дразниш повече и от papugai. Земи си трай.. Спри се малко, още не сме тръгнали, а ти почна да се държиш като моя жена. Няма нужда да ме защитаваш, облечи се с панделка и ми донеси салата.
Първоначално написано от papugai Спри се малко, още не сме тръгнали, а ти почна да се държиш като моя жена. Няма нужда да ме защитаваш, облечи се с панделка и ми донеси салата. Тва не беше защита. Все тая. Сам си я донеси.
Първоначално написано от ilovedeath Тва не беше защита. Все тая. Сам си я донеси. Добре, тъкмо ще имаш време да се облечеш с панделка.
Първоначално написано от papugai Добре, тъкмо ще имаш време да се облечеш с панделка. Как пък не.
Първоначално написано от ilovedeath Как пък не. Чисто гола ще ти е студено, ще настинеш, ще спреш да ми готвиш, ще искаш да се гушкаме, за да те топля. Не съм съгласен, слагай панделката.
Първоначално написано от papugai Чисто гола ще ти е студено, ще настинеш, ще спреш да ми готвиш, ще искаш да се гушкаме, за да те топля. Не съм съгласен, слагай панделката. Съвсем изтрещя.
Първоначално написано от ilovedeath Съвсем изтрещя. Съгласен
Първоначално написано от ilovedeath Съвсем изтрещя. Личи ти, че си влюбена, но в кой.
Правила