.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    тихо бе анален пролапс
    Ами не ? :Д :Д

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от Kalu Виж мнението
    Ами не ? :Д :Д
    недей са праи ся на голямата умница, видяхме те кво си леке, NOOB, САМОНАКАЖИ СЕ.

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Mary_Jane_69 за президент!

ООо поласкана съм, искрено си признавам симпатизирам ти и на теб, ама няма да оффтопиквам повече в темата ти именно заради това, лека нощ :*
    до оная МАЦУРАНА ще има батъл ако ми се прави още, обещавам ще е интересно.

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Лека, лека!

Повече от фен Аватара на embraceme
    Абе старая се да го прикривам :Д

Мега фен Аватара на galaxy29
    личи ми, че съм влюбена, личи ми и когато съм с него, и когато не съм, очите ми блещукат, сияя, говоря несвързано и много въодушевено, постоянно се усмихвам, момчето ми каза, че спя усмихната, бликам от щастие, тананикам си и си пея, и си танцувам, в училище във всичките тетрадки си рисувам сърца, г-жата като дойде да ми види задачата и казва какви са тези сърца и един път се бях замечтала и загледала в хубавата гледка отвън и г-жата ме пита не си на този свят май, и само слушам такива песнички и мама ми се чуди и един път като отивах към момчето ми, видях едни приятели и бях толкова луднала и не спирах да говоря и те ми се радваха, нищо че не ми разбираха нищичко и едната приятелка ми каза, че очите ми блестят и че съм била много разтреперана и приятелките ми постоянно ми казват, че сияя и като видя момчето ми се разтапям, толкова сме влюбени и като сме заедно, около нас всичко свети и хората ни се радват, бяхме в магазина и една жена видя, че нося цветенце и попита дали имам рожден ден и аз и казах, че нямам и тя каза, че пита, защото в днешно време момчетата не подаряват цветя и аз и казах, че моето момче е изключение и много ни се радваше и като си тръгвахме ни пожела все така да се уважаваме и сега като пиша ми е много яко и се усмихвам и сърцето ми ще изскочи

Повече от фен Аватара на domain
    Град
    Горе на Вишната
    ^ Това горното, мамка му! Уж пораснал, уж хардкор станал, а ТЯ да вземе да ми се случи, на МЕН... Е не бих се изразил толкова лигаво, ама да - друг съм. И това се отнася за жена ми по принцип, останалите "харесвания" не ги бръснех въобще.
    БлОГът
    Цитирай Първоначално написано от domain
    Виж колко свобода имаш, за да избереш на какво ще си роб!
    Бийте мазни гюбеци по масите, метайте 20-ки, взети от портфейлите на мама и тате по сепаретата, ебете с с шаврантии по кенефите, а после ми се оплаквайте от БГ РЕАЛНОСТТА! ШИБАНЯЦИ НЕУКИ! БГ РЕАЛНОСТА СМЕ НИЕ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ!!!
    Реалността... е... тежък филм
    Толкова сте плачебни, че не заслужавате да ви троля... *сад

ей Галакси, ако четях поста ти на глас щях да умра................не само от липса на въздух .

anonymous895156
    Guest
    АЗ НА ОСЪМ И САМ МАГЙОСНИК

личи, и то мноооооооого

anonymous895156
    Guest
    МЛАКНИ БЕ голяма си РИАПА ОТИАЙ В АС ДЕТЕТО. Аз сам голйам кфо като сам на осъм.
    Последно редактирано от dimitar., : 12-09-2012 на 10:44

Супер фен Аватара на FasterBeach
    тоа изперка

CALL 911 !

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Личи ми,разбира се! Изчервявам се,гледам го,усмихвам се,гледам нагоре... Въобщее...съм в облаците,когато съм влюбена.

Повече от фен Аватара на feikk
    Много повърхностно се влюбвате ...
    dgdg

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    личи ми, че съм влюбена, личи ми и когато съм с него, и когато не съм, очите ми блещукат, сияя, говоря несвързано и много въодушевено, постоянно се усмихвам, момчето ми каза, че спя усмихната, бликам от щастие, тананикам си и си пея, и си танцувам, в училище във всичките тетрадки си рисувам сърца, г-жата като дойде да ми види задачата и казва какви са тези сърца и един път се бях замечтала и загледала в хубавата гледка отвън и г-жата ме пита не си на този свят май, и само слушам такива песнички и мама ми се чуди и един път като отивах към момчето ми, видях едни приятели и бях толкова луднала и не спирах да говоря и те ми се радваха, нищо че не ми разбираха нищичко и едната приятелка ми каза, че очите ми блестят и че съм била много разтреперана и приятелките ми постоянно ми казват, че сияя и като видя момчето ми се разтапям, толкова сме влюбени и като сме заедно, около нас всичко свети и хората ни се радват, бяхме в магазина и една жена видя, че нося цветенце и попита дали имам рожден ден и аз и казах, че нямам и тя каза, че пита, защото в днешно време момчетата не подаряват цветя и аз и казах, че моето момче е изключение и много ни се радваше и като си тръгвахме ни пожела все така да се уважаваме и сега като пиша ми е много яко и се усмихвам и сърцето ми ще изскочи
    Уф...изморих се да го чета това 5- километрово изречение...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На мен не, но на нея синките личат. Аз като децата показвам любовта си, скубя я, щипя я, удрям я, но не прекрачвам границата, която е позволена от закона.

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    На мен не, но на нея синките личат. Аз като децата показвам любовта си, скубя я, щипя я, удрям я, но не прекрачвам границата, която е позволена от закона.
    А пък момчето,в което съм влюбена винаги ме разсмива и го прави нарочно. Но не ме бие,както ти каза. Той ако ме биеше и скубеше,аз също щях да му отвръщам.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от ~The Smile~ Виж мнението
    А пък момчето,в което съм влюбена винаги ме разсмива и го прави нарочно. Но не ме бие,както ти каза. Той ако ме биеше и скубеше,аз също щях да му отвръщам.
    Отвърни му, няма друг начин да разбре, че си влюбена в него.

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ама пуфиииииии
    това че правихме секс не значи нищо

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    как е възможно да имаш азис на аватара?

Личи си, ако искам да си личи
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Хахх мии сигурно :Д примерно все зяпам дадения обект.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от DeviL_AsS Виж мнението
    Хахх мии сигурно :Д примерно все зяпам дадения обект.
    ясно защо още ме гледаш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на DeviL_AsS
    Ни гледам тебе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си