- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Личи ли ви?
ООо поласкана съм, искрено си признавам симпатизирам ти и на теб, ама няма да оффтопиквам повече в темата ти именно заради това, лека нощ :*
до оная МАЦУРАНА ще има батъл ако ми се прави още, обещавам ще е интересно.
личи ми, че съм влюбена, личи ми и когато съм с него, и когато не съм, очите ми блещукат, сияя, говоря несвързано и много въодушевено, постоянно се усмихвам, момчето ми каза, че спя усмихната, бликам от щастие, тананикам си и си пея, и си танцувам, в училище във всичките тетрадки си рисувам сърца, г-жата като дойде да ми види задачата и казва какви са тези сърца и един път се бях замечтала и загледала в хубавата гледка отвън и г-жата ме пита не си на този свят май, и само слушам такива песнички и мама ми се чуди и един път като отивах към момчето ми, видях едни приятели и бях толкова луднала и не спирах да говоря и те ми се радваха, нищо че не ми разбираха нищичко и едната приятелка ми каза, че очите ми блестят и че съм била много разтреперана и приятелките ми постоянно ми казват, че сияя и като видя момчето ми се разтапям, толкова сме влюбени и като сме заедно, около нас всичко свети и хората ни се радват, бяхме в магазина и една жена видя, че нося цветенце и попита дали имам рожден ден и аз и казах, че нямам и тя каза, че пита, защото в днешно време момчетата не подаряват цветя и аз и казах, че моето момче е изключение и много ни се радваше и като си тръгвахме ни пожела все така да се уважаваме и сега като пиша ми е много яко и се усмихвам и сърцето ми ще изскочи![]()
^ Това горното, мамка му! Уж пораснал, уж хардкор станал, а ТЯ да вземе да ми се случи, на МЕН... Е не бих се изразил толкова лигаво, ама да - друг съм. И това се отнася за жена ми по принцип, останалите "харесвания" не ги бръснех въобще.
ей Галакси, ако четях поста ти на глас щях да умра................не само от липса на въздух .
АЗ НА ОСЪМ И САМ МАГЙОСНИК
МЛАКНИ БЕ голяма си РИАПА ОТИАЙ В АС ДЕТЕТО. Аз сам голйам кфо като сам на осъм.
Последно редактирано от dimitar., : 12-09-2012 на 10:44
Личи ми,разбира се! Изчервявам се,гледам го,усмихвам се,гледам нагоре... Въобщее...съм в облаците,когато съм влюбена.
На мен не, но на нея синките личат. Аз като децата показвам любовта си, скубя я, щипя я, удрям я, но не прекрачвам границата, която е позволена от закона.
как е възможно да имаш азис на аватара?
Личи си, ако искам да си личи![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Хахх мии сигурно :Д примерно все зяпам дадения обект.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.