- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена в бившия????
Не знам,не съм много сигурна,но имам чувството че отново съм влюбена в бившия.А ми е много неудобно защото точно аз прекратих връзката ни.Въпроса ми е "какво да правя" чувствам се ужасно...![]()
Преди колко време се разделихте? Каква беше причината?
Претегли нещата и помисли сериозно какво те кара да искаш да сте пак заедно - дали някакво глупаво собственическо чувство/усещане за самота/наранена гордост, че е продължил без теб или истинско желание да си възстановите връзката.
Принципно топката е в твоето поле, както бяха казали в една тема. Т.е. ако някой ще се връща то това си ти, така че само остава да се убедиш, че точно това е нещото, което искаш. Ако получиш отказ нямаш право да се сърдиш. И такива работи..![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Бившите са си бивши. Не се занимавай.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ХахахаАко идеята ми беше да ме има във всяка тема,щях да отговарям във всяка тема,не мислиш ли,а не да подминавам повечето,а за да помогна сега във въпросната тема не ми стига само това,което момичето е написало и за да не пиша едни и същи неща,просто цитирам този,който вече е отговорил същото,което и аз съм щяла да напиша
А на теб каква ти е идеята,да помогнеш или да се занимаваш с мен?
Ама вие на чат го обърнахте.... Има ЛС!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ок по темата тогава, че аз така и нищо съществено не можах да драсна. след като си решила веднъж, че тази връзка няма бъдеще и ти самата си я прекратила, не виждам защо да се връщаш назад
То понеже и ти не направи същото.
По темата - малко тъпо ще се получи, ако след като точно Ти си казала край, сега тръгнеш да правиш пак нещо.
Е, по принцип зависи как и защо сте приключили, но понеже ми приличаш на 15-16 годишна - предполагам не е свършило добре, иначе нямаше и да питаш.
По-добре недей да мислиш за него, продължи напред, има и други момчета.
Объркана си.Нещо съвсем нормално.
Ако парнтьора за когото говориш те е карал да се чувстваш
човек,да се чувстваш жена и едно временно с това е романтичен,
забавен или там каквото очакваш и харесваш да има не го изпускай.
Каквото е писано да се случи,ще се случи.Или ще е той за цял живот или не.
Кофти е да не знаеш правилния отговор.Правилен и грешен отговор няма.
Премери недостатъците и положителните му старани.И реши....
А това как да му го кажеш, ако решиш да бъде "да"- някъде на саме....и стреляне директно без да овърташ.
Бум и в 10-ката.Без да мислиш,защото вече си го решила.
На мен също ми се иска да се получи -приятелката ми да се върне при мен.За сега без успешно.
Някой може ли да ми каже как да я провокирам така,че да се върне при мен?