.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Smile Обичам го :)

Ообичааммм приятеляяя сииииии

Той е малко по-голям от мен, с една година, тъмна коса, тъмни очи, добър е, мил и ме уважава. Заедно сме от 3 месеца живеем в един град и се виждаме всеки ден

П.П.: искам да се извиня, явно не е било правилно от моя страна да смесвам 2те теми, тези които са прочели 1вия ми пост знаят за какво "говоря" . Основното за което исках да "говоря" е просто да ви споделя радостта от връзката си
    Към модераторите - не можете ли направо да я изтриете?

радваме се за теб

NEEEXT

Ами... браво

Браво, мило детенце, браво!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Banned Мега фен
    не мога да разбера защо триете такива теми... всеки знае че 3 месеца не са много и винаги е розово първите месеци... какво пречи да има и хубави теми в раздела,а не само '' как да ги разделя '' '' той не ме харесва'' '' тя не ми обръща внимание'' и т.н.

защото тук хората идват, за да споделят проблемите си и да потърсят помощ. а тук специално не виждам нито проблем, нито молба за помощ

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    защото тук хората идват, за да споделят проблемите си и да потърсят помощ. а тук специално не виждам нито проблем, нито молба за помощ
    или просто да напишат нещо... има още по безцелни теми... за мен е по-добре да прочета нещо хубаво,отколкото някаква игра примерно...

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    или просто да напишат нещо... има още по безцелни теми... за мен е по-добре да прочета нещо хубаво,отколкото някаква игра примерно...
    има фейсбук за тая работа

Banned Мега фен
    има фейсбук за тая работа
    и ? то има и още 105 форума.... да не говорим,че има теми някой колкото да си излее душата ( гаден израз) това,че тази е хубава не означава че трябва да се трие ... виж под раздела какво пише.. никъде не е изрично упоменато ,че трябва да питаш нещо,за да направиш тема

просто не виждам смисъла на цялата тая работа с тези теми, ама ок не ми се спори, щото явно няма смисъл

Banned Мега фен
    просто не виждам смисъла на цялата тая работа с тези теми, ама ок не ми се спори, щото явно няма смисъл
    е и аз не виждам смисъл.. но е добре да има положителна и хубава тема...

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    И азе си обичам приятеля, ама много го обичам! И той мене също много ме тачи
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

бравоо... много да се обичате )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си