Първоначално написано от ilovedeath Абе ше замръзне.. вече съм виждала замръзнала бира, а приятел на баща ми не си спомням кво беше замразил, уиски или водка или нещо от тоя сорт. Доказваш, че не си много умна. Бирата е 90% вода, тя замръзва. Водка ще замразиш при минус 180
Първоначално написано от papugai Доказваш, че не си много умна. Бирата е 90% вода, тя замръзва. Водка ще замразиш при минус 180 Никога не съм казвала, че съм умна. Напротив, твърдя точно обратното. Казвам това което съм чула. Все тая.
Първоначално написано от ilovedeath Никога не съм казвала, че съм умна. Напротив, твърдя точно обратното. Казвам това което съм чула. Все тая. Но не си казвала и че си руса. Естествено или се боядисваш, в смисъл дали и долу си руса ?
Първоначално написано от papugai Но не си казвала и че си руса. Естествено или се боядисваш, в смисъл дали и долу си руса ? В смисъл, не те засяга?
Първоначално написано от ilovedeath В смисъл, не те засяга? Викаш сам да проверя, за да съм сигурен.
Първоначално написано от papugai Викаш сам да проверя, за да съм сигурен. Как ли ше стане тая работа?
Първоначално написано от ilovedeath Как ли ше стане тая работа? Пред всички ли да го пиша ? Първо те връзвам, след това те бия, а ти накрая се радваш, че свършвам.
Първоначално написано от papugai Но не си казвала и че си руса. Естествено или се боядисваш, в смисъл дали и долу си руса ? тоа па.. нещо против русите хора ли имаш ?!
Първоначално написано от FuCKkK13 тоа па.. нещо против русите хора ли имаш ?! Явно да, иначе нямаше така да се дръпна като ми намекна, че е руса.
Първоначално написано от papugai Явно да, иначе нямаше така да се дръпна като ми намекна, че е руса. предлагам и' да те набием заедно.........
Първоначално написано от FuCKkK13 предлагам и' да те набием заедно......... Много добра идея адашке.
Правила