.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Да се пробвам ли?

Здравейте.От 4 месеца познавам едно момиче което е 8 месеца по голямо от мен.Харесвам я много.Реших да пиша в форума защото наскоро тя си направи ask и аз реших да я попитам дали би тръгнала с момче по-малко от нея.Нейният отговор беше не.С момичето се виждаме на тренировки говорим си забавляваме се.Въпроса ми към вас е дали да останем приятели или да опитам да бъда с нея макар че тя отговори не

приятели е най-добре, ако питаш мен. след като веднъж те е отрязала, не виждам как може да стане работата

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    приятели е най-добре, ако питаш мен. след като веднъж те е отрязала, не виждам как може да стане работата
    Тя не ме е отрязвала аз я попитах анонимно и не сам се пробвал да бъда с нея до сега

аааааааааа ами виж ся изключения има винаги. не бързай да се отказваш, покани я да излезете, поопознай я малко, дай и шанс тя да те опознае и тогава живот и здраве да става каквото ще става

Супер фен Аватара на shmatarok
    8 месеца не са кой знае какво. Покани я да излезете, нищо не губиш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Е добре вашата разлика не е с 2-3 години,а с 8 месеца,освен.. попитай я би ли тръгнала с момче по-малко от нея с няколко месеца Хаха.

Еми момичето може да не иска да се занимава с по-малки, не знам.
    Не искам нито да ти убия надеждата, нито да ти я давам.. така че, ще замълча :д

8 месеца нищо не са, пробвай сеее
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Никакви въпроси и глупости. Изобщо да не ти пука, че си по-малък. Щом я искаш събери кураж, отиди съвсем уверено при нея и се заприказвайте, тръгни си с номер и й се обади след няколко дни да излезете. Давай, няма какво да губиш, само може да спечелиш. Хич да не ти пука ако те отреже, гледаш я в очите и се усмихваш, keep it casual and on to the next one.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пробвай се!

Голям фен Аватара на Starless
    Според мен това 'по-малък' тя го е приела като 2-3 години, не го приемай толкова навътре.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    8 месеца не са кой знае какво. Покани я да излезете, нищо не губиш.
    +1
    Пробвай се, не си кой знае колко по-малък от нея.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Starless Виж мнението
    Според мен това 'по-малък' тя го е приела като 2-3 години, не го приемай толкова навътре.
    това. И аз се присъединявам към останалите-пробвай се.
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Пробвай се

Пробвай.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    И аз те съветвам да опиташ. Подхода е по-важен от възрастта, а пък и няколко месеца не са кой знае каква разлика. Успех!
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Повече от фен Аватара на embraceme
    Е какво са 8 месеца? Естествено че ще пробваш,не си по-малък от нея...говорим за години,някакви си месеци не са проблем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си