.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Биатлон

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Останах приятно изненадан от тази тема.
    Откакто се помня винаги любим ми е бил Бьорндален. Честно казано последните години не го следя толкова, колкото преди и нещата са се попроменили, липсват ми някои от старите биатлонисти. (Примерно Рико Грос, Свен Фишер, Уши Дизел, Павел Ростовцев, Николай Круглов, Мартина Глагов, Фроде Андресен, Венсан Дефран, Сандрин Баи (или както се пише, не разбирам от френски) Мики Грайс, който се отказа тази седмица, )
    Магдалена Нойнер! Винаги съм харесвал и Андреа Хенкел.
    От действащите, освен споменатите - Яков Фак ми е симпатичен.

Но Оле е наистина ненадминат спортист, жива легенда.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Останах приятно изненадан от тази тема.
    Откакто се помня винаги любим ми е бил Бьорндален. Честно казано последните години не го следя толкова, колкото преди и нещата са се попроменили, липсват ми някои от старите биатлонисти. (Примерно Рико Грос, Свен Фишер, Уши Дизел, Павел Ростовцев, Николай Круглов, Мартина Глагов, Фроде Андресен, Венсан Дефран, Сандрин Баи (или както се пише, не разбирам от френски) Мики Грайс, който се отказа тази седмица, )
    Магдалена Нойнер! Винаги съм харесвал и Андреа Хенкел.
    От действащите, освен споменатите - Яков Фак ми е симпатичен.

Но Оле е наистина ненадминат спортист, жива легенда.
    +1
    С това темата направо се изчерпва.
    Кралят Бьорндален, независимо, че е на 38, каза, че отново е жаден за медали. След последната мъжка щафета, спокойно мога да кажа, че Краля може да се пенсионира спокоен. Новаците разбиха конкуренцията на стрелбата от положение прав. Такава безупречна щафета на Норвегия не съм виждал доста отдавна.
    Колкото до нашите, жените са пълна скръб. От 26 щафети, да заемен 25то място си е направо провал по всякакви критерии.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си