.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Banned Мега фен
    супер неестествено стои.... бях видяла преди време едно момиче на летището... те бяха няколко момичета и това само едното беше с изградени зъби ( всички) и от около 10-15 метра ми се наби в очите... може да са бели,но ако не са толкова наложителни не препоръчвам.. иначе може да посетиш няколко места и да разпиташ за цени... и все пак за мен по-добре е да си сложиш брекети ..

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    супер неестествено стои.... бях видяла преди време едно момиче на летището... те бяха няколко момичета и това само едното беше с изградени зъби ( всички) и от около 10-15 метра ми се наби в очите... може да са бели,но ако не са толкова наложителни не препоръчвам.. иначе може да посетиш няколко места и да разпиташ за цени... и все пак за мен по-добре е да си сложиш брекети ..
    Абе много ви разбира главата,това момиче от летището ако е била с искрящи зъби може и да седи неестествено,има си нюанси и ти си избираш.Пък и ако не са хубаво направени....
    До сега никой не ми е казвал,че седят неестествено,дори постоянно ме питат как имам толкова хубави зъби.
    След като не сте компетентни не е приятно да ви се четат небивалиците.
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...26131578_n.jpg Не виждам нищо неестествено.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Абе много ви разбира главата,това момиче от летището ако е била с искрящи зъби може и да седи неестествено,има си нюанси и ти си избираш.Пък и ако не са хубаво направени....
    До сега никой не ми е казвал,че седят неестествено,дори постоянно ме питат как имам толкова хубави зъби.
    След като не сте компетентни не е приятно да ви се четат небивалиците.
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...26131578_n.jpg Не виждам нищо неестествено.
    това,че се засягаш лично не е мой проблем

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    това,че се засягаш лично не е мой проблем
    Добре де , кажи ми компетентна ли си?Не се засягам,дразня се на мнението ти.
    Няма как да ме засегне,човек,който не познавам.
    Последно редактирано от BamBamBo : 12-10-2012 на 12:53

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Добре де , кажи ми компетентна ли си?Не се засягам,дразня се на мнението ти.
    Няма как да ме засегне,човек,който не познавам.
    дразниш се на мнението ми ----> засягаш се лично.. казах,че за мен стои грозно и неестествено и не харесвам тоя начин оправяне на зъби/усмивка точка.. сега си се дразни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си