- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Въобще, ама въобще не ми се ходи на училище днес. Не мога да си понасям класа. Ужасно психично натоварване ми е, не съм свикнала да прекарвам по 7 часа на ден при някакви тотални простаци. Дори не си говорим с тях и пак присъствието им се усеща. На тези години се предполага, че трябва да имат поне малко нещо в главата. Е да, ама не...
На всичкото отгоре, той няма да си идва тази събота и неделя. Понеже пропусна една седмица, сега за 2 дни ще се скъса от учене, за да навакса поне малко от това, което е пропуснал.
Ще си го видя едва 2-3 дни преди Коледа.
То и аз така или иначе ще трябва да залегна над учебниците тези дни и се надявам времето да мине по-бързо.
И спря да се върти за миг земята..
Бих казала "випуска" обаче.
Питаш ги, майна, къде искат да празнуват и те ти се хилят, отговарят някви меганесвързани с темата неща... пак аз и още 1-2 момичета ще организираме всичко. После що съм била командвала... Ми щото стадото овце има нужда от овчар, за тва. Ебаси олигофрените. Ама после с претенции - ама що в тая кръчма, ама що в тоя бар. Да си гледат работата. Спирам, че се изнервям.
Снощи беше стабилно :д Ако не бях оклюмала толкова рано, щеше да е добре. И да не бях скъсала чорапогащник за 13 лв, пак щеше да е добре. Кога ще се науча да съм момиче... :д