- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мразя..
..зимата, снега, студа, косата ми, Илияна и Джесика от класа ми, Коледа, коледните лампички, украсата, елхите, декември, г-жата по руски, и ми омръзна от всичко. Майната му на всичко. 'Бала съм го.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
е не... гадни сте... Коледа,лампичките и цялото това празнично настроение е уникално.. от няколко дни ме е обзела някаква положителна енергия... чак почнах да си разчиствам козметиката.... тия дни мисля да украся,а неделя съм на олимпиада![]()
Добре де, *опитва се да се сети за името ти*, с какво Коледата ти е виновна, че си нервна? Направи нещо, което те разведрява отколкото да изброяваш какво мразиш и те изнервя още повече.
Най-малкото, че приличаш на лелка в критическата. (блябля, знам, че не те интересува какво казвам, мен още повече не ме интересува цялото ти съществуване, спести си го)
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
а що такава злобалоши сте.. а аз отивам да уча
![]()
И аз мразя декември, целият зор се струпва тогава![]()
всеки месец е хубав.. стига да знаеш как да си го направиш хубаво... със още повече садване нищо не променяте... като ти е кофти - изяж един шоколад и се забавлявай... а не още повече да се тормозиш.. така никога няма да ви минава и всеки месец ще ви се струпва