.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

ами това беше случай , в които двамката се познаваха повече от година : ) не винаги времето ти дава някаква гаранция , че нещо ще се получи ..

Цитирай Първоначално написано от koteto4 Виж мнението
    ами това беше случай , в които двамката се познаваха повече от година : ) не винаги времето ти дава някаква гаранция , че нещо ще се получи ..
    Много си прав за жалост. Аз също се познавах с едно момиче от 4,5 месеца и накрая се провалих. В началото и предлагах по ФБ(по-принцип не правя така ,но тогава го направих от глупост). И отговора и беше ,че е още много рано за това.Пишехме си,излизахме заедно,в течения на обстоятелствата се стигна дори до целувки страстни и сякакви други(мислех ,че ме харесва щом се целува с мен) ,но преди 2 седмици се хвана с друг и ми каза ,че ме харесвала много ,но като приятел. И общо взето лапнах мекия. Явно не ми беше писано да бъда с нея. А относно темата. Според мен е доста трудно да разбереш ,че момичето ти намеква нещо. Момичетата обичат да се прегръщат,да се милват на момчетата и тнт. Да не казвам "никога" ,но трудно може да разбереш ,че момичето ти намеква нещо. Както каза освен да ти каже истината в очите друг начин няма. А това ,че повечето са идиоти и си мислят ,че могат да се подиграват с чувствата на момичето и ,че момичето ще чака тях ,тогава те много грешат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си