- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Night Clubs
Януари е рожденият ми ден и искам да го отпразнувам с приятели в някои клуб, проблема е че нямам 18 и не съм много запозната в кои може да ме пуснат. Казаха ми, че в Grand de luxe всяка събота правели тийн парти това вярно ли е и наистина ли е всяка събота?Казаха ми, че в Deja vu пускали под 18 ?? Дайте предложения къде можем да отидем.![]()
п.п. ако не е за този раздел темата я преместете
п.п. На 16 съм от София![]()
У вас? На тази възстаст 1 нямаш какво да правиш по улиците и 2 не ти е мястото по заведения...
Къде се набиваш в нощния живот в София на 16 ? Не ви е мястото там ! Съберете се във вас или в някоя приятелка. Силно се съмнявам някъде да пуснат 10 тина лапета след 12ч.
Има едно готино клубче - Obsession, близо до метростанция Константин Величков, долу е с басейн и принципно може да се резервира за частни партита.
След 12 пускат в Mixtape 5, но с декларация. В 4км също рядко правят проблеми, ако имаш 16. За други места не се сещам.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
На 16 нямаш място в нощните заведения... на мен лично ми е тъпо да изляза вечер някъде и да видя, че е пълно с някви видимо непълнолетни дечица...
Забелязала съм, че в събота в Гранд де лукс правят някви там за непълнолетни, които май са до към 9, 9 и нещо.
Или си го направи у вас.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5