- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мнение за снимка??
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...99713245_n.jpg
watchu say about this?
Не ми коментирайте устните, ми дали е хубаво с такъв корем на момиче?
ИЛИ НЕ?
И варууум?
За устните не знам, ама ще й изям езика.ха
хах
а
не ми харесва
супер анти-женствен ми е
^ she say it
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
Аз пък харесвам стегнати тела. Смятам, че ако не друго, поне трябва да се уважи търпението и труда на хората, които са тренирали за постигането на подобен корем.
не говорим за уважение, а за мнение...
Много неща трябва да бъдат уважени, ВКЛЮЧИТЕЛНО и знанията по английски DoubleDMG1 .
тц... не ми харесва... не ми е женствено... момиче да има стегнат корем - да,но да има чак плочки и то толкова изразени - не
Да, една жена трябва да е стегната, не кльощава, но стегната, не трябва да се тресат меса и прочие, но според мен това е прекалено.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
ЗА. Харесва ми, но ако останеш в тоя вид. Иначе рискуваш да изглеждаш мъжествено. Не знам дали ме разбра.![]()
Мен пък много ме кефиОсобено, ако прави и клекове, ауууу - такива хубави задници се получават от т'ва упражнение
![]()
Супер е.Не виждам нищо мъжествено,малки очертани плочки е супер секси.
Точно това момиче изглежда добре. Има тесен ханш и талия и не изглежда като културист.
DO YOU GUYS EVEN LIFT?
Ще запълвам тези квадратчета без да излизам от очертанията!
Grumpy old madman
Ако почнат да ти се показват топки, спри зобенето, а ако ме бият, ще разчитам на теб.
Едно релефно коремче не прави жената секси. Съвкупността на нейните предимства и недостатъци, цялата тя я прави секси/красива/готина. Може да има стегнат, релефен корем създаден за празнене, но да е като кон в лицето, да е потстригана 0 номер и да има къси крака (примерно). Тогава к'во правим и к'во ми дреме за корема й?