.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

До колкото знам кифлите са от тесто и шоколад ?!? Хах ставате банални с тия ''КИФЛИ'' .. Колкото до грешките ми да аз се излагам кой умря, че те направи теб шеф и ти позволи да ме поправяш?!? .. Аре са земи си удари главата в стената и предизвикай усмивката ми ..
    Женско съм! You're so hypnotising Could u be the devil? Could you be an angel ?Your touch magnetizing .. Kiss me, k-k-kiss me infect me with your love, and fill me with your poison ..

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Yunna Виж мнението
    До колкото знам кифлите са от тесто и шоколад ?!? Хах ставате банални с тия ''КИФЛИ'' .. Колкото до грешките ми да аз се излагам кой умря, че те направи теб шеф и ти позволи да ме поправяш?!? .. Аре са земи си удари главата в стената и предизвикай усмивката ми ..
    Излагаш се, ама много. През диференциала ми е за усмивката ти.
    Ще поправям когото и когато сметна за добре,особено когато неграмотността на някого ми бърка в очите!
    У лево.
    maDamn

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Yunna Виж мнението
    Аре души паца
    От кое село е тоя лаф? Ще ми трябва преводач.

Сега сериозно - ти си тази, която злобее и се опитва да "затапва" със заучени фразички. Безсмислено е. Всеки е свободен да си изразява мнението в този форум и ако мнението на някого е, че еди-кой-си пише неграмотно, ти не можеш да му забраниш за го изкаже.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си