- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години ?
Разкажете за първия си път , кога го направихте и на колко смятате , че е нормално ?Защото тука чета за 12-13 момиченца и направо загубих връзка с реалността
Според мен на 15 - 16 най-рано е нормално да се води полов живот ..
Бях на 16,направих го с гаджето си,с което бяхме заедно от няколко месеца! На 12-13 още нямаш менструация,но се е.... Не е нормално
На 15. Нормално е, когато човек се чувства готов. Някои се развиват по-бързо от други и тей..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
16
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ебахти ебалниците загорели
ibahti zagorelite kopele![]()
![]()
......!!!
Коя подред е тая тема? поне 20 такива е имало.
maDamn
Бях на 16 и половина.Въпреки, че преди това момче имах други също сериозни връзки не се отдавах, защото не ме съблазняваха така както сегашния ми приятел.Не съм се чувствала толкова добре с предишните, бях и малка!Много се радвам, че изчаках правилния момент с момчето, с което съм и сегаАз съм потресена от днешните дечица живеейки своето "детство" в как да направят глупост ( с*ирка, се*с и др.).Това не е нормално :X
На 15. Иначе всеки, когато се усети готов, за тея неща няма точно определена възраст!!!
на 11
Още чакам този миг...![]()
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage
на 15 и половина
Еми аз за първи път го правих на 14 за мен е нормално на 14 15 16 17 но под 14 не е нормално на мен първият ми път беше малко гадно но после стана добре
Имам менструация от 11 годишна,нормално е да ти дойде м/у 11 и 14 години,затова го написах така..... Не е нормално на 12-13 да се прое..... Според мен нормалната възраст е 16-17 години и то с правилня човек..... А не за 1 път,без презерватив,на някой купон и после да четем теми от сорта "помощ бременна съм" или "може ли да се забременее от при 1-вия секс"!!!!!!!!!!!! На 12-13 трябва да се заляга над уроците а не над някой батко (от горния клас) или съученик....
Последно редактирано от magi_dark : 12-14-2012 на 18:57
Има ги сякви "големи" момиченца, които започват на по 12-13г, което според мен не е никак нормално прекалено малки и необразовани са в повечето случаи и го правят само, за да се изфукат....... Иначе аз бях на 15 и половинаи според мен пак съм малка, мисля че най-подходящата възрасте е от 16 до 18, но все пак има доста фактора, от които зависи.....