- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- старата любов
Според вас вярно ли е изречението " Старата любов ръжда не хваща. "![]()
Донякъде.
Но това не означава, че като се появи бившия и ти се подкосяват краката от любов. Нито пък, че като ти свирне се връщаш. По-скоро остава едно топло чувство при спомена за "добрите стари времена". Спомен за любовта, но не и самата любов.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Когато наистина обичаш един човек не можеш да го забравиш напълно. Може да няма чувства, но ще остане белег от тях. Именно този белег и носталгията по хубавото,което е било може да подтикне към възобновяване на чувствата и все пак не е задължително.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не.
Ако след години срещнеш някоя стара голяма любов и нещо ти трепне.. това не значи, че "ръжда не хваща". Може да е просто спомен, носталгия и тн...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
НЕ!!! Обичал съм и то доста силно, но тази, която обичах най-много г*за си да съдере не може да направи нищо, за да се върнат чувствата ми към нея.
Относително е ... Зависи от човека,от обстоятелствата и прочие![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
ръждъ ни фащъ !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Макар че сегашният ми приятел е единственото момче,на което съм казвала "Обичам те" и единственият,с който съм го чувствала.. смятам,че по един или друг начин обичаме всеки,който влиза в живота ни по различен начин,с разликата,че винаги един/а от тях ще е онази "епична" любов,както се казва в 1 клипНо както каза TheBeliever,остават хубавите спомени за любовта,но не и самата любов
![]()
" Старата любов ръжда не хваща. " хм според мен в сърцето на всеки човек остава малък белек от старата любов![]()
Е извинявайте ама тва на наща възраст не е любов /в повечето случаи , ако беше нямаше да се зарязват хората толко лесно / ,но ако си обичал наистина си обичал дълго и продължително и е имало нещо / представи си 2 деца са били бфф после гаджета и така примерно до по - големки и в 1 момент поради обстоятелства се разделят и после като се видят мислиш ли , че ще са си безразлични / , но според мен любовта не е толкова в човека колкото в спомените , които са нещо отминало и , ако дадения човек се е променил :/ ... !
И да и не. Някои хора преживяват нещата и продължават, обичат отново, на други им трябва повече време, а на трети нищо не им помага и никога не се откъсват от спомените. Като не говоря само за тинейджъри, а за хората във всички възрасти.
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!