.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Няма какво да добавя просто
    Аз да ти подскажа- адрес на майка ти, на сестра ти, на леля ти, ще ми свърши работа.
    Похвално е, че се е научил да ползва Paint, сега му остава и да почне да си бърше сам задника.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Аз да ти подскажа- адрес на майка ти, на сестра ти, на леля ти, ще ми свърши работа.
    Похвално е, че се е научил да ползва Paint, сега му остава и да почне да си бърше сам задника.
    Paint е ку(а на баща ти. Имаш късмет, че ти пазя psd-то. Ако искаш може да ти го пратя по майка ти?
    Дървеняко ти сигурно и к*р не можеш да нарисуваш на paint, тръгнал да ми спориш с мен дето имам повече от 5 години опит с PS. Каквкото съм искал да показва аватара ми съм си го направил. Самата картинка говори сама по себе си много. - обичаш ги дълги и на дълбоко нали?

П.П. Аз задника си не го бърша. Има хора като тебе да ми го бършат. Гледам киснеш по форума цял ден и си безработен? Мога да те наема да работиш на килограм? 10лв 10 кила обърсани?
    Последно редактирано от MaGuSs : 12-15-2012 на 00:26
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    Дървеняко ти сигурно и к*р не можеш да нарисуваш на paint, тръгнал да ми спориш с мен дето имам повече от 5 години опит с PS. Каквкото съм искал да показва аватара ми съм си го направил.
    Ама не си много умен или ученето не ти се отдава. За 5 години на фотошопа си се научил да правиш неща, които стават и в Paint.
    Сигурно след още 10 години залягане, ще стигнеш нивото на Gimp.
    Да ти обяснявам кое, че си сложил 10 леъра за нещо, което изисква един, ако имаш поне минимални познания ?
    Неуко същество си.

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Ама не си много умен или ученето не ти се отдава. За 5 години на фотошопа си се научил да правиш неща, които стават и в Paint.
    Да ти обяснявам кое, че си сложил 10 леъра за нещо, което изисква един, ако имаш поне минимални познания ?
    Неуко същество си.
    Ехееее.На Weed ли си бе?
    Той е милиарди пъти по-добър от тебе.
    Само дето претендираш,че си нещо повече от него.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Неуко същество си.
    Нищо не ми прече да дам на всичките Merge и да станат в един, но за какво ми е да изразходвам толкова енергия, за да го правя, като не това ми е целта...

Мале такъв педераст не съм виждал.
    Когато започнеш да правиш уебдизайн на моето ниво, тогава ще ме критикуваш за начина ми на работа !

Сега сигурно ще се заядеш за тези червени линии щото си педераст и не можеш да разбереш защо са...

Това е все още един проект в разработка. Почнах преди час...
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си