- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Мислите ли, че..
Не мога да се логна с главния си профил дееба...
Ех, вечната тема... приятелство между момиче и момче е възможно, но има много условия, а доста жени не ги осъзнават, защото не разбират мъжката психика, колкото и да е проста тя.
В следните ситуации лично аз съм бил или съм приятел с момиче:
-намирам я за грозна, но пък ми харесва като човек и да се мъкна с нея; но пък е грозна и никога не бих я чукал
-има някакво огромно и непреодолимо разстояние между нас
-бившата ми е бфф, защото съм бил с нея толкова дълго, че сме се изчерпали и любовно и сексуално и не бих искал да се връщам при нея, още по-малко пък тя при мене; това не винаги е възможно, защото обикновено връзките приключват с драми, но когато това не е така, защо не?
-аз съм с гадже, момичето е с гадже или и двете
Накратко, ако не искам, или не мога да я чукам, бих бил приятел с нея. Затова, жени, ако искате да сте "просто приятели" с момче, трябва да сте сигурни, че не може или не иска да ви чука. Ако знаете, че ви намира за хубава, ако и двамата сте сингъл и ако прекарвате времето си заедно, бъдете сигурни, че нещата ще ескалират и той ще ви налази, освен ако не е гей.
Всъщност ми е много лесно да си представя сценарий, в който мога да съм приятел с много хубаво момиче, без да имам допълнителни намерения към нея.
На практика имам няколко момичета приятели, но не са ми много близки, а с най-близките ми от тях не сме изцяло приятелски настроени.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga