- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- има ли свестни момчета все още?
.................................................. .................................................. ......................
Последно редактирано от roni9043 : 12-14-2012 на 16:54 Причина: damndamndamndamn
ох,като почнете с тези темиии и ми се досира.
Има ги, навсякъде ги има свестните момчета. Това,че виждате един определен кръг от хора и имате очи само за тях, гледайки типично по български само черногледо, съсредоточавайки се в тъпите и кухи пръчки,които ги има не само в България, прпускате да се огледате ,че не са само те.
Винаги е имало меркантилни женски и винаги ще има. Както и винаги ще има мачовци,ама не са само те.
По принцип правилно са го казали хората , каквото търсиш , на такова попадаш. Като гледате само простакеси в кафенцата и до чичковците с ланец колкото китката ми,нормално да си изградиш такава представа. Ама живота не е само тва. Затова моля - релакс. Не е само кифли и тъпкачи.
Последно редактирано от granger : 12-14-2012 на 07:34
maDamn
да еба ваща мама момичета.
като си добър те оставят и си бил безинтересен
а като си лош ти ходят по свирката , ае лапайте ми кура , след здравето парите са най важното нещо.
Смени обкръжението си.
Айде, айде. Не всички са еднакви, не слагай всички под общ знаменател. Попадаш на такива, защото имаш само такива познати.
АЗ съм последното свястно момче. Спортувам редовно, уча си уроците, помагам на мама и тате. Чета поезия и ходя на опера и театър.
Пиши ми ЛС
Полети с мен на крилете на любовта!
Grumpy old madman
Хаха, скоро такава тема не бяха пускали.
Авторката
ми
писа
ЛС
Пита ме на колко съм години...
WTF?
Явор Колев, ти ли си?
Чичо Колев, за нищо лошо не съм направил. Честна дума
Grumpy old madman
Явно такива те привличат. Всеки може да ти каже, че стойностни момчета има доста. Избягвай тия смешковци с псевдо bad boy поглед. Good luck.
Има има.Просто явно не са ти интересни
Ето тази снимка всъщост казва много:
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Съжалявам,но НЯМА.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Авторке, кой каквото търси, това намира.
Това, че ти имаш очи само за идиоти, не означава, че всички момчета са такива.
Явно е прекалено малка да разбере иронията.
maDamn
Ако на 19 години е с такова мислене,много жалко...
maDamn
"Къде са истинските мъже?- При истинските жени.
Защо все попадам на неподходящи? - Тези, които си приличат, се привличат."
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
така е..повечето момичета (пояснявам ПОВЕЧЕТО,не всички..специално заради грейнджърката) до към 24-25 години не знаят какво искат,един вид го раздават големите сърцеразбивачки и истинските момчета дето са готови да дадат всичко за тях остават на заден план,но те са им скучни уж и респективно отиват при другите...когато разберат,че се нуждаят от нещо сериозно винаги е станало прекалено късно
Няма хаха и скоро няма и да има според мен ..![]()
![]()
ESL !!!
Гена,не съм само аз, в смисъл,тва че го пишеш заради мен, че ще те тровя окей,ама не съм сам войн у форона.
Много преиначавате нещата. Който квото търси,повтарям се,такова намира.
maDamn
И мене що пъти ми разбиха сърцето,колко ме предаваха и лъгаха,но не правя теми и не казвам че всички жени са еднаквиВсички сме различни и да слагаш всички под общ знаменател заради твой грешки с тъпанари е просто начин да не си признаеш твоята грешка
И не е баш който квото търси,такова намираИма много хора който търсят истинска любов,но не я намират защото това им се превръща в слабост и някой "Умен" индивид решава че може да си играе с чувствата ти.
![]()
Последно редактирано от ForzaFelipe : 12-14-2012 на 12:43
>>DjBelev<<