- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: Ниски момичета.
Ми не обичаш да ти отговарят,ама всеки си изказва мнението, поне като ще си "отговаряйте" не се затапвайте сами.Щото дори и да не мислиш,това което си написала отгоре, пишейки го тук даваш див на някоя надута , тесногръда дама.
Дали си такава или не, не знам,не те познавам,ама вместо да целиш да забиеш някой,някак си, без да си даваш сметка ,че сама говориш тъпотии,погледни отгоре на нещата.Доста по-леко се живее.
maDamn
Те и моите са баща 190, мама 160 ;д
Просто не ми хареса изказването, че "никой не харесвал високите момичета" и поисках да му обясня как стоят нещата.Не се обиждайте другите.
Не съм го казала с лошо за никого.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз пък съм фен на нормалните момичета.. нито високи,нито ниски.. нищо че не влизам в това число.. най добре си е 162-3-169-170 ... в тоя интервал си е перфект !
Може би не избрах правилния начин
Да си средна е добре, хем си носиш токчета и не се притесняваш, че ще си по-висока от мъжа до себе си, хем се виждаш от земята. Но според мен (лично) да съм по-висока има повече положителни отколкото отрицателни страни. Не страдам от комплекса, че момчето трябва да е по-високо от мен когато съм с токчета. Като цяло не страдам от никакви комплекси ;д А нисичките момичета постоянно ги бъзикат поне около мен които са
granger, точно въпросното изказване ме подразни.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Все тая. Важното е любов да има.![]()
maDamn
Стискаме си ги.
Nokia. Connecting people
Пък вие другите, няма "нормално" и "ненормално" в развитието.Ако си по-висока или по-ниска от тези на твоята възраст какво, да се гърмиш ли? Зависи колко са вашите, ти на кого си се метнал/а, а и вашите да са малки пак може да си висок/а
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мама ти ве, що ми развали идеята >:С
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
фен, фен на квадрат!
*1.62~3*![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
като за набор 92 съдейки по никнейма, има доста деградирали или анти-прогресиращи индивиди. just sayin
И ако може краката им да са размер 45 номер - шот мноо се кефим на водолази... :/
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Харесвам и нисичките момичета :д <3
Едната ми по-добра приятелка е около 1.58-1.62 (?).. някъде :д
Значително по-ниска от мен, обаче пък и на токове не става кой знае колко висока и е перфектна за гаджето си :д (170+ см).
*сън*
Не можеш да разбереш специфичното чувство да гледаш всички отвисоко. Няма такова усещане![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хаха, най-високата жена в света е азиатка :д
http://www.lr-online.de/storage/scl/...-1366-1957.jpg