- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжен съм.. не мога повече
^ Имам работа. Изкарвам пари. Понякога много, понякога малко. Парите не са ми проблем. Просто ми взеха книжката и малко ми усложниха нещата, а защо са ми я взели.. не мисля, че има значение.
Аз няма да претендирам с нищо, но на моите години доста рядко срещам някой, който да се издържа изцяло сам, да живее в апартамент (не под наем, не гарсониера, не квартира). Да има една кола и един бус (имах и още една кола, но я продадох). Да прави от време на време някакви екскурзии и да познава страшно много хора. Аз мисля, че това е достатъчен повод за гордост и повече не смятам да им се доказвам. Тя няма да свикне никога.
Грижа се, да. Разбира се.
Ъхъ. Никога няма да свикне, камо ли да го забрави. Все си мисля, че ( в твоя случай ) наркотиците не те определят, и ти си станал един решителен, независим, силен и добър мъж. (Не се опитвам да те лаская). Но независимо от това, родителите имат навика да искат още и още от теб. Няма смисъл да постигаш чужди цели и желания, само и само за да накараш майка ти да се гордее. Животът е твой, винаги ще се намери някой, който да не одобрява това, което вършиш. Не и обръщай гръб, запуши си ушите за приказките и. Грижи се за баща ти, и за майка ти. Бъди добър. Тя никога няма да свикне с начина ти на живот. Майка ти е, иска най-доброто за теб. Покажи и кой си въпреки всичките наркотици и изблици на агресия.
Накрая ще осъзнае, че най-важното е ти да бъдеш щастлив.