.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

До осми клас беше под всякаква критика - целим се с някви неща, летят бележки постоянно, някои даже музика си пускаха в часовете и си танцуваха , кой каквото иска. След това като ме приеха в една от така наречените "елитни гимназии" мога да кажа, че разликата е огромна. Никой не смее да мръдне..само гледат като зомбирани госпожата. Не е толкова забавно, но поне научаваме нещо, а в крайна сметка нали затва сме отишли..

Мега фен Аватара на ilovedeath
    Цитирай Първоначално написано от mimi_we Виж мнението
    До осми клас беше под всякаква критика - целим се с някви неща, летят бележки постоянно, някои даже музика си пускаха в часовете и си танцуваха , кой каквото иска. След това като ме приеха в една от така наречените "елитни гимназии" мога да кажа, че разликата е огромна. Никой не смее да мръдне..само гледат като зомбирани госпожата. Не е толкова забавно, но поне научаваме нещо, а в крайна сметка нали затва сме отишли..
    При мен до 8ми клас беше същото. А сега в това училище което съм дисциплината си е на доста високо ниво. Ще излъжа ако кажа, че не правим простотии, просто сега си получаваш наказанието за разлика от преди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си