- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Прекрасно.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
оооо, колко сладко зайче!<3
//впрочем, исках да те питам, а не ми се занимава с лични, че постоянно трябва да ги трия:Д
интересуваш ли се от значенията на цветята, символите, заложени от хората в тях и т.н.? ако да, можеш ли да ми препоръчаш четиво по темата. искам да направя календар с хербарий, но подбраните цветя да са смислово обвързани с месеца/времето от годината и някакви конкретни пожелания и задачки.)
едит: или е кенгурче?:Д
Зайче е. ;p Ще те разочаровам, но общо взето гледам цветята с колекционерски поглед и не съм много наясно със символичната им принадлежност.
ПП. Ако ще правиш хербарии, за есента търси дъбови листа и не се подлъгвай с крушови. Адски красиви са, но цветовете им никога не се запазват и накрая остават просто кафяви. И би било много хубаво, ако си направиш хербарии на цветове от орхидеи или африкански теменужки. Стават невероятно красиви.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
да, де, ама си противоречат и ме дразнят:Д
//преди месец даже гледах новия дебютен бестселър "Езикът на цветята" (който изглежда доста приятно, впрочем, но не ми е на дневен ред), но го държат запечатан в найлон, да не можеш да надникнеш вътрe |-(
мерси, ще ви държа в течение, вярвам, че ще стане много красиво. даже планирам да го измисля така, че да му се сменят панелите с разположението на датите и да живее по-дълго от година.
//Дж!:Д