- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПенисПенисПенисПенисПенис
Доста теми, разгледах във тази част от форума, особено тея дето са отбелязани като важни... Разбрах, че няма значение размера и т.н и все пак искам да ми е по-голем, моя е 16 см, май влиза в графата нормални, но аз искам да е още по-голям.. та въпроса ми е освен по оперативен начин, може ли да се оголеми по друг начин.. Примерно с някакви тренировки или хапчета, дори за минимален ефект пак ще съм доволен. ИИИ с какви хапчета, мога да направя така, че да не свършвам бързо, но да си ми е пак твърд и да е винаги готов... Като пийна обикновенно държа повече, или като си сложа по стегнат презерватив, да ми стяга, по-дълго продължава, но все пак не е толков твърд. Някой, ако може да помогне за размера с хапчета и за държенето също с хапчета да каже..![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Дърпай го всеки ден и ще ти порасне!
maDamn
За забавяне на свършването с около час dapoxetine![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Избий си комплексите от главата и ще си намериш приятелка по-лесно, след което вероятно няма да ти пука за размера.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Е става и с тренировки. Дъъъърпаш силно и отпускаш дъъърпаш и отпускаш докато порасне а ако това не проработи връзваш му една гиричка и правиш 8 серии по 10 набирания на всеки кръгал час и това вече ако не помогне ще трябва да се самоубиеш
Права повърхност и чук