- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ааа, форона.
Преди време се чудех кое е по-гадно и невъзможно - да си безкрайно влюбен в човек, който е безкрайно влюбен в друг човек, или да си влюбен в човек, който е на 1000км от теб, но изпитва подобни чувства.
Та, попаднах в първата ситуация - излезе болезнено, защото той ме заблуди, че има нещо, и се виждахме около месец
Ама някакво вълшебно беше - ходихме на нощен преход в планината, държахме се за ръце и се гледахме в очите постоянно за тези дни, изпуснах една работа, дето трябваше да върша, за да му занеса лекарства и храна на работа, като кашляше - стрясках се и чак мен ме болеше. Ав, абе някаква безумна близост изградихме, защото интимничехме до толкова, само дето не правехме секс ( аз имам лошия навик да спя с някого, без да изпитвам желание за подобни хубости ^ ).
Та, нещата фейлнаха, първо - друга си му беше на сърцето, и второ - поради лични причини не си е имал приятелка, и може би много го притесняваше това.
Все тая..
Вряла и кипяла съм, какви ли не връзки съм имала ( въпреки възрастта си, която, както е известно, не е 30 ).
Обаче така не съм била разбита.
Като умряла бях 2 дни след като се разбрахме да приключим, той ми беше идеала за човек - по-добър от мен в областта миИ даже толкова шокирана бях на другия ден, че си изгубих портмонето, и още ходя без документи.
Абе, бях диво влюбена в него 6-7 месеца.
---
А малко преди да започне драмата с него, с един младеж .. Абе, луда глава като мен. Занимава се пак със същото като мен.
На един семинар се напихме, скачахме на батут в хотела, после в някаква кула се качвахме, после в караокето пяхме sweet child o mine, танцувахме, правихме секс, прескочихме оградата, разхождахме се навън, пак правихме секс, оспахме се за закуска и цъфнахме на семинара директно
След това, в София си се видяхме още веднъж, една нощ в 1 спонтанно решихме да се видим
Той замина
И, комуникираме си в скайп. Чуваме се около веднъж седмично. Като цяло, само правим планове каква глупост ще свършим, като се видим.
Загрижен е. И си се радваме взаимно, защото сме си някакви добри в областта, и си приказваме, и шерваме опит - абе, много е забавно, защото рядко намирам хора с моите интереси, емоционално сходни, абе много весело.
---
Та, в последната година малко ми беше криво, защото не можех никак да се влюбя.
Като цяло, просто спях с някого, и никаква нужда да комуникирам, че и загриженост не изпитвах.
Но се радвам, че срещнах тези двамката, да ми припомнят, че животът не е само работа, учене, семейство.
Някак, радвам се, че съм срещнала хора, които да почувствам така близки до себе си, във всякакъв аспект.
И се чудя, как съм могла в гимназията да имам някакви дълги, сериозни, обвързващи, скучни, задушаващи връзки. Тип семейни.
Просто, в момента си се кефя да съм си сама, вместо онова задушаващо скучно нещо
Иии, ако някой ден пак ми се усмихне щастието да съм с човек, в когото съм влюбена :
- Вече ми е ясно, че не трябва да си мрънкало, не трябва да ревнуваш, абе, трябва да си изкарвате весело, да се развивате, да не си пречите и най-важното - да не се чувстваш зле.
Абее, не знам, ама ако нямах толкова провалени връзки/взаимноотношения, не знам дали щях да гледам толкова весело на нещата и да съм толкова удовлстворена от съществуването си и взаимодействието си хора от срещуположния пол.
И не знам защо ви се изповядвам, но просто не мога да повярвам, че съм 5 дни почивка, далеч от града, затрупана с матр'иали за лабене и четене, че се чудя с какво да го отложа.
Живи и здрави
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Според мен нито едно не е добре, еднакво зле са.
Винаги съм била на мнение, че сериозните връзки особено в тийн годините могат да са вредни, задушаващи и да ти вземат повече, отколкото да ти дадат.
Живей така както чувстваш, че трябва, щом не искаш връзка- не влизай в такава.
ПС: подсети ме колко имам и аз за четене...![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
отворила съм едни формуляри за бюджети и чета темата, к'во да ти кажа:Д
драма да има;