- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой от вас кофаджии да е наясно с притежанието на автоматично оръжие в България?
Това ми е абсолютно ясно. Не смятам да си купувам дори и пистолет в следващите няколко години, просто съм любопитен. Все пак, не говоря за полу-автоматичено оръжние, а за автоматично. Картечна стрелба. М-16, Kalashnikov etc. Твърдиш, че е възможно да се вземе разрешително за подобни огнестрелни оръжия? Ако не си наясно с темата и доиде само да ми обясниш колко е важно да съм отговорен - оценявам гоА ако си на ясно се аргументирай в следващия си отговор, защото всички които съм питал до сега все ми казват, че е невъзможно човек в България се сдобие с подобно оръжие. Но хората които съм питал според мен не са били достатъчно наясно с темата, в гугал не намерих нищо освен забраната за всякакви автоматични оръжия от 2007-ма година и за това се обръщам към вас.
Говоря за разрешително за лично оръжие без значение какво е. Със стрелба се занимавам от малка колкото и несериозно да е било. Имам въздушна пушка, която ръждясва вече.Но да ми говориш за Калашников и да питаш във форум за тийнове, е несериозно. Без да се заяждам. И да, нямаш представа за какво иде реч, щом не знаеш къде да попиташ.
Най-лесното е да попиташ на стрелбището.
Защо се обръщаш към нас? Гуугъл повече знае. Ако имаш някакъв късмет някой от тежката артилерия да пише тук, ще е хубаво. Успех!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ