- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Какво ви подариха за коледа
Планирам да си подаря бяла дъска 120 на 180 и Galaxy S III, но ще е като/ако взема декемврийската заплата, и си изкарам нова лична карта, за да мога да изтегля пари
Иначе, от майка ми получих палто.
Коледа я ползвам само заради коледните почивки, не празнувам и не почитам![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако утре сутринта щом се прибера не намеря Снежанка под елхата ще гръмна Дядо коледа![]()
^ за това ти казах да се уточниш,за да не влезе в сила после репликата ''внимавай какво си пожелаваш,че може да ти се сбъдне ''![]()
а да.. и бих ти постнала една друга Снежанка ама може да изям бана![]()
Ами подаряваме си подаръците на 24 вечерта по време на вечерята аз съм направила по една картичка за всички...доест общо 5....аз открих къде мама е скрила подаръците както и миналата открих...но нямам намерение да гледам какво м ие купила...аз съм си пожелала пижама и съм й казала ...а й вероятн ое това но ддз...няма значение
Утре ще разбера точно, но мисля, че ще е samsung galaxy note и дрехи ..
Какво стана с дядо Коледа?
Не идваше ли тази нощ?
Предпочитам аз да подарявам подаръци пред това на мен да ми подаряват.
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
От тате коледа обувки , от мама коледа нейния малко бая стар ,ама нищо все пак си се радвам много на него :* - ЛАТОП![]()
Ако успея да нацеля с майка ми ден, в който няма бомба в Сердиката, може и да получа подарък. Дотук всички се грижат да не заслабна + кинти. Реално доста ми е неудобно от второто, все пак баба ми и дядо ми са пенсионери, не съм гледала колко са ми дали, но със сигурност е повече от необходимото.
Аз ще си направя най-големия подарък, ако успея да се харесам с очила и си ги купя, защото отлагам вече година. Дано ми се случи вече. Аз вече си раздадох подаръците и тази година нацелих много, всичко се хареса, доволна съм.
Гаджета нямам, така че такива подаръци не чакам. Форевър алоун. :Д
Един к*р получих, вероятно с тва ще си остана.
Нищо.Но всичко, което искам си го имам ! - Здраве, щастие, любов и късмет <3
Сички сте хилярдери!
На мен ми донесе щангетки. Cause I motherfucking LIFT!
Grumpy old madman
4 Нови игри за xbox-а, пари за дрехи, много коледни сладки. Това е, това и очаквах.
Получих нещата предварително, само яденето беше отложено за днес.
Гадже нямам и не очаквам подаръци от други хора.
Общо взето е това. Едва ли ще има още.
*сън*