- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво правите
какво правите
защото е нонсенс ;д темата е много обща, много очевидна, много random
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
човека пита 'какво правите' .. i see a lotta sense in here
да, random е, но все пак, недейте да ни пращате всички новаци в Кофата.. няма да оцелеят там
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Мисля, че имаше подобна и във Фън.
Иначе си пуша.
^^^
Бургас <3
Чудя се какво да правя ...
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
чета тази тъпа тема..............и чакам да стане 7 часа з авечеря и з аподаръците и весело прекарване на всички!!!!!!!!
Скучно ми е. И форума е умрял нещо. И ФБ също. А приятелите ми ги няма... те си седят и те вкъщи да си скучаят.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Скука. Пиша по скайп и гледам по нова тв '' Запознай се с нашите ''.
Трия съобщения в abv,пиша си с Бфф-то по скайп и слушам музика.
Добро утрооо!! Какво правите вие, а ? Аз пия кафе и гледам '' Smurfs '' по HBO..![]()
Гледам АСК.ФМ и се учудвам на днешните 12-годишни лапета дето не знаят кой е Ботев..|||
Цитирам : '' Какво мислиш за Х.Ботев ? май не го познавам или не мога да се сетя.. я дай фб ''
Не мога да заспя..are u fucking kidding me? Нормалните хора лягат в 23h , а аз мога да издържа и до сутринта.Пих топъл шоколад и нищо.. по-добре да смуча валидол.
Пия топъл шоколад и гледам рецепти за домашни крутони. Тв-то е включено, но само слушам.
Преди малко станах, седя на дивана, пуша някаква отватителна цигара и си мисля за доста неща.