.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    означава, че свободното ти време ти идва в повече
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Сдухано*
    +1

знаеш ли в повечето случай простите хора нямат добра връзка, защото са елементи а ти явно си елементарна или просто някаква дребна.
    Никой не ти се прави на учител, ти сама си влязла тук. ))

Цитирай Първоначално написано от New_Teen_Mashine Виж мнението
    знаеш ли в повечето случай простите хора нямат добра връзка, защото са елементи а ти явно си елементарна или просто някаква дребна.
    Никой не ти се прави на учител, ти сама си влязла тук. ))
    a ti znaesh li che teq kato tebe deto se praqt na mnogo kompetentni na jivo sa pulna skrub, vari se shibai nqkade i se pravi na golqmata rabota........ pitam za MNENIEEEE ne da mi se praite i dao bijdate ,koi/koq si ti che da me obijdash prosta,elementarna , na jivo shte se razberekoi e prost i elementaren , smeshka

Голям фен Аватара на Elli *
    Виж сега, вместо да си вземеш поука от първия път, в който те поправихме, ти почваш да пишеш все по-грешно и на латиница. Латиницата е забранена. Когато изразим мнение, ти отричаш, обиждаш и т.н. Мисля, че ти сама не знаеш какво чувстваш и мислиш и си изливаш тук агресията. Успокой се малко, напиши всички грамотно и ще ти помогнем.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Е как очакваш да ти отговорим по темата като едвам се чете?!Аз,например,на поне 5-6 места не разбрах к'во си искала да напишеш о.О

По темата:Превземаш се прекалееено много Ама споко,при навлизането в пубертета доста деца са така
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Е как очакваш да ти отговорим по темата като едвам се чете?!Аз,например,на поне 5-6 места не разбрах к'во си искала да напишеш о.О

По темата:Превземаш се прекалееено много Ама споко,при навлизането в пубертета доста деца са така
    къв пубертет ко нещо аз съм на 17 години ,просто се чудя какво да правя, не си била разчела на няколко места хахаха превземки ... нека д приключваме .Не искам вече никой да пише няма смисъл като се правите на голямата работа

ай ай чао
    Последно редактирано от Alexandrabe : 12-25-2012 на 09:45

Град
    Ами ако си прочетеш първия пост ще схванеш за к'во иде реч ... А щом си на 17 години - лошо,много лошо.Разсъждаваш и се изказваш като 12-13 годишно дете

Ами ако си прочетеш първия пост ще схванеш за к'во иде реч ... А щом си на 17 години - лошо,много лошо.Разсъждаваш и се изказваш като 12-13 годишно дете
    кои расъждава лошоооо бееее зле и как да не обиждам ,ко е му е лошото,оф няя си боля главата с вас .Я ми покажи този първия пост за да видя какво не съм написала както трябва, како дето разбираш много????????????

я по добре ми кажете как да заключа темата че да не се правите много много на компетентни, разбирачи такива

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от Alexandrabe Виж мнението
    коЙ раЗсъждава лошоооо, бееее ,зле и как да не обиждам ,кое му е лошото,оф, нямя си боля главата с вас .Я ми покажи този първия пост, за да видя какво не съм написала ,както трябва, како дето разбираш много????????????
    И не е всичко
    Не се излагай повече, а помоли да ти заключат темата.
    Помоли модератор или сигнализирай тамата.
    Последно редактирано от granger : 12-25-2012 на 09:53
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    И не е всичко
    Не се излагай повече, а помоли да ти заключат темата.
    тва за мен не е излагация аз казах в предните коментари че не съм свикнала да пиша на бг и земи да отидеш да станеш децки очител да се правиш там злетак,няма да се старая заради вас.... _|_

Град
    Beyond reality
    децки очител
    Какво е това?
    Аз ти го казвам с добре, ти като си неспособна да разбереш си е твой проблем. Досега на Иврит ли си писала ,че не можеш на Български , или на Суахили?
    maDamn

пишете по шибаната тема не за шибания ми начин на писане , не сте ме чували как говоря не ме познавате , въобще не знаете къде се намирате ЧЕ да ме обиждате че съм била проста , а вие сте изключително смешни постоянно в всички теми в форума пишете - Абе я се научи да пишеш, не пишеш правилно,грешки имаш. ЕЕЕБАСИИИИИИ ХОРАТА ИСКАТ МНЕНИЕ НЕ КАК СА ПИСАЛИ БЕ ВЪЗДУХАРИ

Град
    Beyond reality
    Въздухарке,10 пъти ти написахме какво ни е мнението.
    Привлечена си! Това е!
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от Elli * Виж мнението
    Виж сега, вместо да си вземеш поука от първия път, в който те поправихме, ти почваш да пишеш все по-грешно и на латиница. Латиницата е забранена. Когато изразим мнение, ти отричаш, обиждаш и т.н. Мисля, че ти сама не знаеш какво чувстваш и мислиш и си изливаш тук агресията. Успокой се малко, напиши всички грамотно и ще ти помогнем.
    +111

Град
    А на какъв език си свикнала да пишеш?!
    И не казвай латиница,защото при нея важат същите правила за правопис ... Учител,деТСки,раЗсъждава и там к'во още имаше А ако наистина става дума за някакъв друг език - ами да си пуснала темата във форум,в който се говори дадения език,защото тук не ти се разбира почти нищо

Цитирай Първоначално написано от Alexandrabe Виж мнението
    къв пубертет ко нещо аз съм на 17 години ,просто се чудя какво да правя, не си била разчела на няколко места хахаха превземки ... нека д приключваме .Не искам вече никой да пише няма смисъл като се правите на голямата работа

ай ай чао
    На 17 години?!? ОМГ...

А на какъв език си свикнала да пишеш?!
    И не казвай латиница,защото при нея важат същите правила за правопис ... Учител,деТСки,раЗсъждава и там к'во още имаше А ако наистина става дума за някакъв друг език - ами да си пуснала темата във форум,в който се говори дадения език,защото тук не ти се разбира почти нищо
    Или се прави на неграмотна или наистина е...

Град
    Beyond reality
    Простачка!
    maDamn

Град
    Не само,че е неграмотна ами и псува като селски каруцар ... И това ми било жена?!Горкото момче дано не направи грешката да се хване с подобно същество ... о.О

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Простачка!
    Простакът си е простак,бе..Няма нищо нередно...

Горкото момче дано не направи грешката да се хване с подобно същество ... о.О
    Дано,дано!

Не само,че е неграмотна ами и псува като селски каруцар ...
    Точно като бай Ганьо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си