.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Всяка приказка е предсказуема, доброто печели накрая (изключение прави Оскар Уайлд, например, но такива са малко).
    Аз изобщо вече не чета Стивън Кинг, защото го познавам твърде добре и ми идва твърде предсказуем, за да ми е достатъчно интересно. Това не го прави по-малко интересен по принцип, ако човек си пада по такъв тип неща.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от calinca Виж мнението
    Това не го прави по-малко интересен по принцип
    ми идва твърде предсказуем, за да ми е достатъчно интересно.
    Противоречиш си. Колко негови книги си прочела? Впрочем, то не е до прочитане. Една моя любима потребителка беше казала, цитирам: "С.К. не се чете. Той се изживява".

Както и да е.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Противоречиш си. Колко негови книги си прочела? Впрочем, то не е до прочитане. Една моя любима потребителка беше казала, цитирам: "С.К. не се чете. Той се изживява".

Както и да е.
    Тази твоя любима потребителка не я познавам. Трябва ли да знам къде да ида да и се кланям?

Стивън Кинг, след някакво количество прочетени творби, става скучен, ако търсиш нещо ново - защото той не предлага нищо ново, всичко вече го е написал.

Това не променя факта, че все пак някои лично на мен са ми ценни и интересни (а това по-горе е лично мое мнение, за в случай, че не си е проличало от това, че го пише конкретен човек с конкретен ник и т.н.)

Така че, лично според мен, "Очите на дракона" е една много хубава приказка, която си струва да бъде прочетена. За разлика от много други книги на същия там.

Мега фен Аватара на xoxi
    Стивън Кинг, след някакво количество прочетени творби, става скучен, ако търсиш нещо ново - защото той не предлага нищо ново, всичко вече го е написал.
    Леле, замълчи.
    Това, че на ТЕБ ти става скучен, съвсем не означава, че наистина е така.
    Колкото и да са елементарни и леки за четене творбите му, не можеш да кажеш, че не предлага нищо ново или че е предсказуем. От тоновете автори, които съм чела, Кинг е един от най-оригиналните, идейни и непредсказуеми. Едно е човек да свикне с неговия стил на писане и да влезе в духа на неговите фантазии, съвсем друго е да каже, че е предсказуем.
    И спря да се върти за миг земята..

Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Това, че на ТЕБ ти става скучен, съвсем не означава, че наистина е така.
    Ти не четеш ли?
    (а това по-горе е лично мое мнение, за в случай, че не си е проличало от това, че го пише конкретен човек с конкретен ник и т.н.)
    Замълчавам с удоволствие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си