А на мен постоянно ми се е*е, на какво ли се дължи?
Първоначално написано от RagioL А на мен постоянно ми се е*е, на какво ли се дължи? Само ми кажи мъжко или женско си?
Първоначално написано от ilovedeath Само ми кажи мъжко или женско си? Мъжко. П.П. Скивай ми профила, мързелива си.
Последно редактирано от RagioL : 12-28-2012 на 14:57
Първоначално написано от RagioL Мъжко. П.П. Скивай ми профила, мързелива си. Значи, да. То на вас кога не ви се такова?
Първоначално написано от ilovedeath Значи, да. То на вас кога не ви се такова? ААААА то не за друго ами просто съм чувал че секса поддържал имунната система здрава.
Последно редактирано от RagioL : 12-28-2012 на 15:51
Първоначално написано от RagioL ААААА то не за друго ами просто съм чувал че секса поддържал имунната система здрава. Сигурно...
Първоначално написано от ilovedeath Само ми кажи мъжко или женско си? Точно за това няма значение какъв пол си
Първоначално написано от DeviL_AsS Точно за това няма значение какъв пол си Ми не знам, ама момчетата в класа ми само тва им е в устата, а от момичетата нито едно не съм чула за тва да говори.
Първоначално написано от ilovedeath Ми не знам, ама момчетата в класа ми само тва им е в устата, а от момичетата нито едно не съм чула за тва да говори. Е,те са по-прикрити,не си мисли че не си мислят за такива мръсотии
Първоначално написано от DeviL_AsS Е,те са по-прикрити,не си мисли че не си мислят за такива мръсотии О не, не са прикрити, повярвай ми.
Правила